Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Lees meer.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Hekborden

Ontwerp je eigen hekbord met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden.

Tevredenheidsgarantie
Lage prijzen
Snelle levering
Eenvoudige bestelling
Wij compenseren het klimaat!

Hekborden kunnen informeren, waarschuwen of verwelkomen, maar ook toegang verbieden. De informatie kan sterk variëren, maar welke tekst je ook op het bordje zet, de tekst is bedoeld om een boodschap over te brengen aan mensen die het hek willen passeren. Voor particulieren is 'Welkom' of 'Hek sluiten a.u.b.' heel gebruikelijk. Bedrijven hebben vaak meer informatie, een waarschuwing of een verbod op het bord bij het hek staan.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Hekborden

Ontwerp een uniek bord voor op het hek, geheel naar eigen wens.

Hekborden worden niet door een bepaalde maat, kleur of vorm gekenmerkt. Er zijn veel verschillende varianten. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze op een hek bevestigd zijn en een boodschap voor bezoekers hebben. Hier volgen een aantal van de meest voorkomende hekborden:

Voorbeelden van hekborden

Hek sluiten a.u.b. – Een klassiek bord dat bijvoorbeeld op plekken te vinden is waar dieren los rondlopen. Een bord met de tekst 'Hek sluiten s.v.p.' komt echter ook voor bij kinderdagverblijven, scholen en jongerencentra.

Welkom – Zoals er veel mensen zijn die een welkomstbordje op de deur hebben hangen, zo zijn er ook veel mensen die een bordje met dezelfde boodschap aan het hek hebben bevestigd. Sommige mensen zetten alleen het woord 'Welkom' op het bord, anderen vermelden ook hun achternaam en het huisnummer.

Verboden toegang - Als het hek een grens om verboden terrein vormt, dan is het hek vaak op slot. In zo'n geval is het goed om een bordje bij het hek te plaatsen waarop duidelijk vermeld staat dat het verboden is het terrein te betreden en eventueel dat het er gevaarlijk is.

Waarschuwing voor de hond – Ongeacht of de hond los in de tuin loopt of binnen is, het getuigt van respect om gasten te laten weten dat er een hond los kan lopen. Vooral mensen die bang zijn voor honden kunnen zo'n bordje erg waarderen.

Wat vinden onze klanten?