Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Hotelborden

Ontwerp je eigen hotelbord met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden.

Eenvoudige bestelling
Snelle levering
Lage prijzen
Tevredenheidsgarantie
100% klimaatgecompenseerd

Populaire voorbeelden van hotelborden

Created with Fabric.js 1.7.17

Acryl borden

130 x 130 mm, Acryl

€79.69 incl. BTW

Created with Fabric.js 3.6.3

Bordjes van messing

400 x 300 mm, Messing

€284.89 incl. BTW

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over hotelborden

Het is heerlijk ontspannend om een paar nachten in een hotel te overnachten. Een hotel is een aangename omgeving waar eten geserveerd wordt, de kamer schoongemaakt wordt en waar je makkelijk tot rust komt.

Om gasten te kunnen laten ontspannen zijn er verschillende hotelbordjes nodig. Heet je gasten welkom en wijs ze de weg met behulp van bordjes die helemaal afgestemd zijn op het hotel.

Het is belangrijk dat gasten zich welkom voelen in een hotel. Gasten moeten makkelijk de weg in het hotel kunnen vinden, bijvoorbeeld naar hun hotelkamer of naar het toilet. Het is ook goed om duidelijk te laten zien waar de nooduitgangen zijn. Met andere woorden, er zijn veel verschillende bordjes die in een hotel van pas kunnen komen.

Een aantal verschillende hotelbordjes

Hotelkamerbordjes

Deze bordjes zijn waarschijnlijk de meest voorkomende bordjes in een hotel. Met hotelkamerbordjes geef je elke kamer een nummer, zodat gasten eenvoudig de juiste kamer vinden. In kleinere hotels met slechts een paar kamers is het gebruikelijk dat de kamers een naam in plaats van een nummer krijgen. 

Overige kamerbordjes

Niet alleen hotelkamers hebben een bordje nodig. Het kan ook goed zijn om bijvoorbeeld conferentiezalen, schoonmaakhokken, bagageruimtes en andere personeelsruimtes met een bordje te markeren, zodat zowel de gasten als het personeel eenvoudig de weg vinden. 

Naamplaatjes

Het is heel gebruikelijk dat receptiepersoneel een naamplaatje draagt. Niet op de laatste plaats zodat gasten weten bij wie ze om meer informatie kunnen vragen. 

Verboden te roken

De meeste mensen weten dat het verboden is om in een hotel te roken. Dit verbod is al lange tijd van toepassing. Maar voor toeristen hoeft dat niet zo vanzelfsprekend te zijn. Het rookverbod is niet in alle landen op dezelfde manier van kracht. Daarom is in hotelkamers bijna altijd een 'Verboden te roken'-bordje te vinden. 

Wat vinden onze klanten?