Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Kerkborden

Net als conferentiecentra, hotels en verenigingsruimtes, hebben ook kerken verschillende borden nodig. Deze kerkborden kunnen onder andere de openingstijden laten zien, evenementen aankondigen en de weg wijzen naar het toilet en andere ruimtes. Tegenwoordig verhuren veel kerken ruimtes voor conferenties, bruiloften en concerten. In die gevallen is het extra belangrijk om duidelijke bordjes te plaatsen, om mensen die anders niet in de kerk komen de juiste informatie te geven.

Lees verder
Ontwerp uw bord hier

Voorbeeld van Kerkborden

Created with Fabric.js 1.7.22 VASTAANOTTO

Acryl bord

250 x 60 mm

€44.19

Welke kerkbordjes er nodig zijn, hangt sterk af van de soort kerk. Het kan bijvoorbeeld afhangen van hoe oud de kerk is of van de evenementen die in de verschillende ruimtes worden georganiseerd. In elk geval is er vaak zowel binnen als buiten de kerkmuren behoefte aan bordjes.

Kerkborden – Een paar voorbeelden

Op de deuren binnen

Het kantoor, het schoonmaakhok en het toilet, het is verstandig om deze ruimtes met een bordje aan te duiden. Vaak is er ook een bordje bij de ingang van de kerk te vinden met daarop de tekst 'Mobiele telefoons uitschakelen a.u.b.' 

Op de buitendeur

Vooral bij oudere kerken, die geliefd zijn door toeristen, is er vaak een bordje bij de ingang te vinden waarop de openingstijden van de kerk staan vermeld. Bij modernere kerken worden bij de ingang vaak evenementen aangekondigd, de kerk is dan geopend tijdens die evenementen.  

Langs de weg

Kerkborden met een speciale boodschap komen niet vaak in Nederland voor, maar je ziet ze wel vaak in de Verenigde Staten. Zulke borden laten niet alleen de openingstijden en evenementen van de kerk zien, maar kunnen ook een religieuze, politieke of humoristische boodschap hebben. Een voorbeeld is het bord van de Goodwood United Church die ooit de tekst had 'Free Coffee, Everlasting Life - Membership has it's privileges'. 

Wat vinden onze klanten?