Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Schoolborden

Ontwerp je eigen schoolbord met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden.
Eenvoudige bestelling
Snelle levering
Lage prijzen
Tevredenheidsgarantie
Wij compenseren het klimaat!

Populaire voorbeelden van schoolborden

Created with Fabric.js 1.7.19 Bibliotheek

Plastic borden gravure

295 x 100 mm, Plastic

€25.29

Created with Fabric.js 1.6.6

Plastic borden gravure

150 x 180 mm, Plastic

€30.18

Created with Fabric.js 1.6.6

Plastic borden gravure

135 x 70 mm, Plastic

€13.32

Created with Fabric.js 1.6.6 TOILET

Plastic borden gravure

200 x 50 mm, Plastic

€15.57

Created with Fabric.js 1.6.6 Niet storen

Plastic borden gravure

100 x 40 mm, Plastic

€5.09

Created with Fabric.js 1.6.6 Thomas

Naambadges gravure

80 x 25 mm, Plastic

€8.41

Created with Fabric.js 1.7.19 KITAS Gymnasium

Plastic borden gravure

295 x 180 mm, Plastic

€49.02

Created with Fabric.js 1.7.19 Reglement 1........................................... 2........................................... 3........................................... 4........................................... 5...........................................

Plastic borden gravure

295 x 200 mm, Plastic

€40.96

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over schoolborden

Alle scholen hebben een relatief groot bord op de gevel met de naam van de school erop. Het is meestal een van de grootste borden op school, maar haast nooit het enige.

Zodra men de school binnenloopt, zie je bordjes die de verschillende klaslokalen en andere ruimtes zoals de bibliotheek en lerarenkamer aanduiden. Er zijn vaak ook richtingborden te vinden die gasten helpen om in de juiste vleugel te komen.

Als je vervolgens in een klaslokaal terecht bent gekomen, dan zie je daar veel beschrijvende en informerende bordjes. Niet op de laatste plaats in het biologie- en scheikundelokaal, waar alles van opgezette vogels tot scheikundige stoffen duidelijk aangegeven is.

Er zijn verschillende soorten borden die in en rond de school gebruikt worden. Eigenlijk beperkt alleen je eigen fantasie de mogelijkheden van borden op school. Een aantal van de meest voorkomende varianten vind je hieronder.

Schoolborden – Voorbeelden

Juiste snelheid

Een veel voorkomend schoolbord is een waarschuwingsbord dat in de buurt van de school geplaatst is en weggebruikers vraagt om rustiger te rijden. Op het driehoekige bord is een zwart silhouet van twee kinderen afgebeeld op een witte achtergrond met een rode rand. Het is een verkeersbord waar vaak het woord 'School' onder staat, om duidelijk te maken waarom weggebruikers extra voorzichtig moeten zijn. 

Juist klaslokaal

In de onderbouw van de basisschool staat de naam van de groep (bijvoorbeeld 3A) extra groot en duidelijk op de deur van het klaslokaal. Ook in de bovenbouw en op de middelbare school hebben de klaslokalen een deurbordje. Deze bordjes zijn vaak kleiner en laten alleen het nummer van het lokaal zien. 

Juiste detail

Zeker tijdens de scheikundeles is het heel belangrijk dat alles exact op de juiste plek staat. Zuren, glaswerk en andere zaken worden vaak met bordjes aangeduid. Niet alleen om het lokaal netjes te houden, maar ook om zo veilig mogelijk met bijtende, gevaarlijke stoffen om te gaan.  

Gebruik schoolbordjes om alles op orde te houden en spullen makkelijk terug te vinden.

Wat vinden onze klanten?