Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Stadsborden

Ontwerp je eigen stadsbord met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden.
Eenvoudige bestelling
Snelle levering
Lage prijzen
Tevredenheidsgarantie
Wij compenseren het klimaat!

Populaire voorbeelden van stadsborden

Created with Fabric.js 3.4.0

Affiches

210 x 297 mm, Papier

€9.67

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Stadsborden

Het is niet moeilijk om redenen op te noemen waarom je zo veel van je woonplaats houdt. Of je nu 'Aan de Amsterdamse grachten' uit volle borst meezingt of toch liever trots over Rotterdam zingt, wij bieden de gelegenheid om een eigen bordje voor je stad te ontwerpen, waarbij je kunt kiezen uit borden in veel verschillende vormen en kleuren. Van welke stad hou jij?

Het is altijd populair geweest om te laten zien dat je van je woonplaats houdt. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent en trots wilt laten weten waar je vandaan komt. Een bordje met zo'n boodschap kan vaak tot leuke gesprekken leiden als je iemand uit dezelfde stad tegenkomt.

Plaatsborden die de liefde voor een woonplaats laten zien, kunnen bijna overal gehangen worden. Het is ook niet ongebruikelijk om je liefde voor je stadsdeel te laten zien, als je uit een grote stad komt.

Bord voor je stad

Amsterdam - 'I love Amsterdam', 'I ♡ 020' of 'Ik hou van Mokum!'.  Er zijn veel tekstvarianten te verzinnen en er zijn evenveel verschillende bordjes mogelijk. Je komt ze tegen in auto's, caravans en vakantiehuisjes, maar ook thuis of op het werk. Hoe dan ook, de boodschap is overduidelijk.

Rotterdam - 'I ♡ 010' of gewoon 'Ik hou van Rotterdam'. De havenstad kent net als de hoofdstad veel bijnamen, maar welke stad het meest geliefd is, is moeilijk te zeggen. Toon je liefde met een 'Ik hou van Rotterdam'-bord.

Bestel een bord waarmee je je liefde laat zien voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, New York of van welke stad je ook mag houden.

Wat vinden onze klanten?