Houten Borden

Gegraveerde houten borden geven een nostalgisch gevoel en kunnen binnen gebruikt worden. Merk op dat houten borden niet geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. De tekst of de afbeelding wordt in het houten bord gegraveerd door middel van een laser.

De borden worden in het gewenste formaat gemaakt, van 25 x 10 mm tot 590 x 295 mm. We maken gebruik van spaanplaten van 4 mm dik van het type mdf (medium density fibreboard) met een fineerlaag van berkenhout, kersenhout en eikenhout.

Houten borden kunnen met schroeven of tape worden bevestigd, aan een haakje of spijker aan de muur worden gehangen of met een afstand tussen de muur en het bord worden gemonteerd.

Gebruiksmogelijkheden

Een houten bord is ideaal wanneer je een warm, nostalgisch gevoel wilt oproepen. Wees er wel van bewust dat houten borden alleen binnen gebruikt kunnen worden.  Ze worden onder andere vaak gebruikt voor:

  • Deurborden en andere interieurborden voor binnenshuis – bijvoorbeeld voor de badkamer, de slaapkamer of de sauna, als je een zachter, warmer gevoel wilt overbrengen dan dat een plastic bord zou doen. Het kan ook gaan om een paar zorgvuldig gekozen woorden die je op een mooie manier tot uitdrukking wilt brengen.
  • Borden voor je huisdieren – bijvoorbeeld voor de slaap- of eetplaats van het huisdier.
Created with Fabric.js 1.7.9 WC

Houten bord

60x60 mm

€4.08 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9 Life is better on a boat

Houten bord

173x70 mm

€13.01 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9 Een huis zonder een hond is niet een huis...

Houten bord

140x80 mm

€13.37 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.22 KOMPOSTI

Houten bord

140x90 mm

€14.68 incl. BTW

Wat vinden onze klanten?