Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Houten borden

Een houten bord kan een warm gevoel oproepen en een knusse, nostalgische sfeer creëren. Heet je gasten welkom met een een gezellig interieurdetail in de vorm van een knus houten bord of een bord met inspirerende woorden. Ontwerp je eigen houten bord met een tekst en een afbeelding naar keuze in de Bordenautomaat.

Lees verder
Ontwerp uw bord hier

Voorbeeld van Houten bord

Created with Fabric.js 3.4.0

Houten bord

100 x 100 mm

€34.76

Created with Fabric.js 1.7.22 KOMPOSTI

Houten bord

140 x 90 mm

€32.97

Created with Fabric.js 1.7.22 WC

Houten bord

60 x 60 mm

€14.42

Created with Fabric.js 1.7.22 Life is better on a boat

Houten bord

173 x 70 mm

€29.84

Created with Fabric.js 1.7.22 Een huis zonder een hond is niet een huis...

Houten bord

140 x 80 mm

€31.94

Onze houten borden zijn 7,5 mm dik en bestaan uit massief verlijmd hout in de houtsoorten esdoornhout, eiken of kersen. Omdat het materiaal onbehandeld is, is het alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Onze houten borden worden door een UV-printer voorzien van een kleurenprint, wat betekent dat je gebruik kunt maken van meerkleurige afbeeldingen en tekst. In de Bordenautomaat kies je zelf de houtsoort, de kleur, de vorm, de bevestigingsmethode en het formaat. Bestel houten borden tot een afmeting van 1350x800 mm. Het kleinste formaat dat wij bieden is 50x50 mm.

Houten borden kunnen met schroeven of tape worden bevestigd, aan de muur worden gehangen of met een afstand tussen de muur en het bord worden gemonteerd.

Toepassingen

Houten borden zijn ideaal wanneer je een warme, huiselijke sfeer wilt creëren. Onze borden van hout zijn alleen geschikt voor binnen. Ze worden onder andere vaak gebruikt voor:

  • Deurborden en andere interieurborden voor binnenshuis, bijvoorbeeld voor de badkamer, de slaapkamer of de sauna. Voor wanneer je een zachter, warmer gevoel wilt overbrengen dan dat een plastic bord zou doen. Een uitnodigend bord of een houten bord met een tekst of een boodschap kan een kamer een gezellige, huiselijke sfeer geven.
  • Borden voor je huisdieren, bijvoorbeeld voor de slaap- of eetplek van het huisdier.

Wat vinden onze klanten?