Plastic borden kleurenprint

Bij ons kunt u terecht voor plastic borden met een kleurenprint. De borden zijn gemaakt van geschuimd pvc, ook wel Forex genoemd. Het is een voordelige oplossing voor wie op zoek is naar een licht buigbaar, maar relatief stijf en lichtgewicht materiaal. Dankzij het lage gewicht kan het voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Plastic borden van geschuimd pvc worden vaak gebruikt als reclameborden, bedrijfsborden, kantoorborden en informatieborden. Je komt ze ook tegen als deurbordjes. Het voordeel van plastic borden met een kleurenprint is dat het mogelijk is het gewenste motief in meerdere kleuren weer te geven. De tekst, de afbeelding of het logo wordt namelijk digitaal op het bord afgedrukt.

Onze plastic borden hebben een minimale afmeting van 70x30 mm en een maximale afmeting van 1000x1000 mm. Alle borden zijn 3 mm dik. De borden kunnen aan de muur of een ander glad oppervlak bevestigd worden met behulp van een schroef of tape of door middel van vlagmontage. Als je kiest voor de bevestigingsmethode 'hangend', wordt het bord voorzien van een gat. Zo kan het bord met een spijker, schroef of haakje aan de muur worden gehangen.

Onze plastic borden met kleurenprint kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze gaan echter langer mee bij gebruik binnenshuis. Als je op zoek bent naar een alternatief voor buiten dat langer meegaat, kunnen we onze gegraveerde plastic borden of aluminium borden aanbevelen. 

In de Bordenautomaat kun je zelf een plastic bord ontwerpen. Bepaal zelf welke tekst erop komt en upload een afbeelding naar wens. 

Toepassingen: 

Het geschuimde pvc waarvan onze plastic borden zijn gemaakt, is een populair materiaal dat bijna overal voor gebruikt kan worden. Hieronder volgen een aantal veelvoorkomende gebruiksmogelijkheden.

  • Bedrijfsborden, informatieborden, kantoorborden of reclameborden.
  • Dankzij het lichtgewicht geschuimde pvc zijn plastic borden ideaal als display op beurzen of voor winkels en boten.

Wat vinden onze klanten?