Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijke klant? -20% korting op bestellingen van meer dan €500 - sales@bordenmax.nl

Restaurantborden

Plastic borden gravure, 200x200 mm, Tape

€49.69

Prijs incl. BTW

Tevredenheidsgarantie
Snelle levering

Productinformatie

Type:

Plastic borden gravure

Breedte:

200 mm

Hoogte:

200 mm

Dikte:

1,6 mm

Bevestiging:

Tape

Productomschrijving

Het eerste restaurantbord dat gasten zien, is het gevelbord met de naam van het restaurant. Vaak is dit het grootste bord van het restaurant, maar niet het enige. Bij de deur worden de gasten ontvangen met een bordje met de openingstijden en ook is er vaak een bordje met het menu te vinden. In het restaurant hangt vaak een bordje bij de toiletten en het personeel draagt vaak een naamplaatje.

Welke restaurantborden heeft een restaurant nodig? Alle restaurants hebben borden nodig die informeren, reclame maken of de weg wijzen. In onze Bordenautomaat maak je zelf je eigen borden die passen bij de sfeer van het restaurant.

Restaurantborden – Een paar voorbeelden

Openingstijdenbordje

Een bordje met de openingstijden van het restaurant is eigenlijk onmisbaar. Vergeet ook niet een bordje met de tekst 'OPEN' of 'Wij zijn geopend' op te hangen. Deze borden komen goed van pas als het restaurant op bijzondere tijdstippen geopend is. 

Naamplaatjes

Naamplaatjes voor het personeel zijn vooral gebruikelijk in grotere restaurants, maar kunnen ook in pizzeria's of andere kleinere restaurants gedragen worden. Met een naamplaatje wordt de interactie met de gasten persoonlijker en bovendien weten de gasten met wie ze gesproken hebben.

Menu

Een groot en duidelijk menubord is een van de meest voorkomende restaurantborden. Menuborden worden bij voorkeur zowel binnen als buiten geplaatst, zodat voorbijgangers kunnen zien wat er aangeboden wordt. 

Toilet

Soms is een klein bordje op de deur al genoeg om te laten zien waar het toilet is. In grotere restaurants zijn ook vaak bordjes nodig die de weg naar de wc wijzen. 

Verboden te roken

Het is al jaren verboden om in restaurants te roken, iets wat door de meeste mensen geaccepteerd wordt. Het kan echter toch nodig zijn om gasten eraan te herinneren met een 'Verboden te roken'-bordje in het restaurant of op het terras.

Installatie-instructies - Afstand van muur 

Wat vinden onze klanten?