Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over magneetborden

We bieden magneetborden met een matte, uv-bestendige magnetische mat die het hele bord bedekt. Onze magnetische borden moeten worden gemonteerd op een schoon, droog en vlak oppervlak voor een optimale hechting.

Magneetborden zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze kunnen bijvoorbeeld op een voertuig aangebracht worden.

Met een automagneet die je direct op de auto aanbrengt, maak je eenvoudig reclame voor je bedrijf of iets anders. Maak persoonlijke koelkastmagneten of magneetbordjes voor op de vaatwasser of andere magnetische oppervlakken zoals bijvoorbeeld een whiteboard.

Onze magneetborden worden gemaakt met een digitale print en kunnen in verschillende kleuren besteld worden. De magneet is 0,6 mm dik en heeft een afmeting van maximaal 900 x 1500 mm. De minimale afmeting die wij bieden is 10 x 30 mm. In onze Bordenautomaat kun je je eigen afbeeldingen uploaden en je magneetbord helemaal naar wens ontwerpen. 

Toepassingen:

  • Breng het logo van je bedrijf aan op je auto met een automagneet of ontwerp een ander bord voor op de auto. De magneet is eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen. 
  • Ontwerp persoonlijke koelkastmagneten met grappige citaten of mooie plaatjes. Met een magneetbordje voor op de vaatwasser laat je anderen weten dat de afwas schoon is of nog gedaan moet worden. Ze kunnen eenvoudig aangebracht worden en zonder schade weer worden verwijderd. 
  • Ontwerp persoonlijke magneetborden om op bijvoorbeeld een whiteboard of andere magnetische oppervlakken te bevestigen.

Belangrijk:

De magneet is bestand tegen temperaturen tussen ca. -30°C en 55°C. Onder een korte periode is de magneet bestand tegen maximaal 65°C. Laat het magneetbord niet langere tijd op een auto zitten, omdat het de lak kan beschadigen. Denk eraan dat de magneet bij hogere snelheden los kan raken van het voertuig. Het magneetbord moet worden gemonteerd op een schoon, droog en vlak oppervlak voor een optimale hechting. 

Mogelijke bevestigingsmethoden

Magneet

Wat vinden onze klanten?