Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Bedrijfsborden

Als je zichtbaar bent weten mensen je te vinden, daarom is het voor bedrijven van groot belang om zichtbaar te zijn. Een gevelbord is de eerste stap, maar een bedrijfsbord kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Zulke bedrijfsborden kunnen de weg naar het kantoor en bepaalde afdelingen wijzen, gebruikt worden op een veehouderij of informatie geven over openingstijden, prijzen en menu's. Je kunt ook een reclamebord ontwerpen om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Bedrijfsborden hebben verschillende functies - Welk bord heb jij nodig?

Montage-instructies - Schroef met schroefdop 

Verschillende functies van een bedrijfsbord

Zichtbaarheid

Het misschien wel belangrijkste bord voor een bedrijf is vaak een groot bord met de naam van het bedrijf en vaak ook de diensten die verleend of de producten die verkocht worden. Op zo'n bedrijfsnaambord dat aan de gevel wordt bevestigd staat ook vaak een bedrijfslogo.

De afmetingen en het materiaal van het bord hangen af van de plek van het bedrijf. Het is sterk aan te raden om bedrijfsborden die buiten hangen van kunststof, aluminium of acryl te maken. Deze materialen zijn veel beter dan andere materialen bestand tegen weer en wind. 

Weg wijzen

Veel bedrijfsborden hebben ook als functie om de weg te wijzen. Ze laten zien waar de ingang is, wie in welk kantoor zit of hoe je op een bepaalde afdeling komt. Deze bedrijfsborden vind je bijvoorbeeld in liften en gangen, maar ook op deuren en muren, om bezoekers, klanten en patiënten de weg te wijzen. 

Informeren

Bedrijfsborden hebben ook vaak een informatieve functie. Zulke borden tonen openingstijden of laten weten dat er ergens beschermende kleding moet worden gedragen. Bij het maken van deze bedrijfsborden bepaal je eerst waar het bord geplaatst zal worden en daarna ontwerp je een bedrijfsbordje dat duidelijk zichtbaar is zodat de informatie de doelgroep echt bereikt.

Wat vinden onze klanten?