Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Soortgelijke categorieën

Informatie over naamplaatjes

Ontwerp je eigen naamplaatjes met onze unieke ontwerptool. Wij bieden gegraveerde naamplaatjes met een digitale print die je precies naar wens kunt bestellen. Maak een persoonlijk naamplaatje voor op de deur of brievenbus of ontwerp kleinere naamplaatjes voor kleine ruimtes.

Naamplaatjes zelf maken 

Bij Bordenmax.nl vind je naamplaatjes van kunststof, aluminium en messing. Onze naamplaatjes zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor binnen en buiten.
 Een naamplaatje kan besteld worden met dubbelzijdig tape dat op bijna alle ondergronden hecht, zo lang de ondergrond droog en glad is.

Onze naamplaatjes zijn daarom perfect voor buiten, zoals een brievenbusbordje, een typeplaatje, 'geen reclame a.u.b.'-bordje of een klein deurbordje. Wij bieden gegraveerde kunststof naamplaatjes. De naamplaatjes zijn duurzaam, voordelig en ongelofelijk populair bij zowel particulieren als bedrijven.
 
Ontwerp een naamplaatje met je eigen tekst. Geef je huis een persoonlijke stempel met een gegraveerd naamplaatje van een materiaal naar keuze.

Bevestiging Tape 

Wat vinden onze klanten?