Over ons

Dit is Bordenmax

Bordenmax is een innovatieve bordenproducent die de branche digitaliseert met als doel de klant een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, zonder af te doen aan eenvoud, onze voordelige prijzen en snelle bezorging. Door middel van de online ontwerptool de Bordenautomaat kunnen onze klanten eenvoudig hun eigen borden online vormgeven en thuis of bij hun bedrijf laten bezorgen. 

Het kantoor en de fabriek zijn gevestigd in Landvetter, ten oosten van Göteborg. We hebben momenteel meer dan vijftig werknemers die je bij alle mogelijke vragen helpen en ervoor zorgen dat je bestelling zo effectief mogelijk verwerkt wordt. Onze borden zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze naar onze klanten worden verzonden. Ons assortiment groeit voortdurend, zo bieden we nu ook gravure- en printproducten.

Iedereen is welkom om bij ons borden te bestellen, zowel bedrijven als particulieren. Sinds de start in 2008 hebben we meer dan drie miljoen borden geleverd aan meer dan tachtig landen wereldwijd. Onze drijfveer is het creëren van simpele oplossingen die voldoen aan de wensen van de klant, maar we willen ook onze verantwoordelijkheid nemen voor de maatschappij en zetten ons actief in op het gebied van klimaat en duurzaamheid. 

Onze visie

Onze visie is de eenvoudigste en meest verantwoorde aanbieder te zijn van borden die online besteld kunnen worden.

Onze waarden

Onze drie waarden zijn een natuurlijk onderdeel van onze bedrijfscultuur en wijzen ons de weg bij alles wat we doen.

Eenvoudig

We geloven in eenvoud in al zijn vormen. Het moet eenvoudig zijn om klant bij ons te worden, om een bestelling te plaatsen en om met ons te communiceren. We streven er altijd naar om eenvoudige, gebruiksvriendelijke oplossingen te bedenken die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Daarnaast willen we dat onze dagelijkse werkzaamheden soepel en effectief verlopen met simpele, ongecompliceerde arbeidsprocessen.

Verantwoord

Bij alles wat we doen willen we verantwoorde keuzes maken. Voor ons is het vanzelfsprekend om onze verantwoordelijkheid te nemen voor hoe ons bedrijf de maatschappij beïnvloedt. Daarom zetten we ons in op gebied van het klimaat en duurzaamheid (CSR), voeren we campagnes en doen we aan samenwerkingen. We willen een verantwoord, betrouwbaar en duurzaam alternatief zijn. Lees hier meer over onze inspanningen met betrekking tot CSR.

Zorgzaam

We vinden het belangrijk om respect te hebben voor elkaar, onze klanten en onze omgeving. Onze klanten moeten zich veilig en tevreden voelen als ze iets bij ons bestellen en altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Wat vinden onze klanten?