Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijke klant? -20% korting op bestellingen van meer dan €500 - sales@bordenmax.nl

Over ons

2008. Het jaar waarin Bordenmax het levenslicht ziet. Vanuit een kelder op Fotö in de archipel van Göteborg begonnen we borden te verkopen aan bedrijven en particulieren en ontstond wat vandaag de dag een innovatieve, verantwoordelijke en ervaren bordenfabrikant is met kantoor en fabriek in Landvetter, ten oosten van Göteborg.

In de 15 jaar die sindsdien zijn verstreken, hebben wij als bordenfabrikant bijna 8 miljoen borden verkocht aan klanten in meer dan 120 landen. Met die ervaring op zak kun jij als klant erop vertrouwen dat we weten wat we doen. Wij maken het jou als klant gemakkelijk om borden te ontwerpen en te bestellen precies zoals jij ze wilt hebben.

Ondertussen is Bordenmax uitgegroeid tot een van de grootste bordenleveranciers en kan het alles aan: van een enkel bord tot duizenden borden in één bestelling. Laat ons je helpen om je ideeën te realiseren. Van standaard borden tot speciale bestellingen

In ons assortiment vind je standaard borden die je als uitgangspunt kunt nemen bij het ontwerpen van je eigen bord. Naast ons standaard assortiment maken we ook speciale bestellingen. Dit betekent dat we bijvoorbeeld een speciaal, door jou gewenst materiaal kunnen inkopen en het bord precies naar jouw wensen kunnen vervaardigen. Neem gerust contact met ons op als je niet het materiaal, het formaat of de vorm kunt vinden waarnaar je op zoek bent.

Wij zijn onconventioneel ...

... en daar zijn we trots op. Met onze ontwerptool kun je jouw bord eenvoudig van begin tot eind ontwerpen. Deze eenvoudige tool - waarbij je kunt kiezen uit materialen, vormen, teksten, kleuren, motieven en bevestigingswijzen - zorgt ervoor dat geen bord hetzelfde is. Jij bepaalt als klant zelf over je product.

Dat vinden wij belangrijk. We zijn onconventioneel en brengen een revolutie teweeg in een branche die voorheen de digitalisering van de afgelopen twintig jaar niet had gevolgd. We willen borden bestellen eenvoudig maken - zowel zelfontworpen borden als speciale bestellingen.

Wij maken borden bestellen eenvoudig

We boren, lamineren, buigen, frezen, laseretsen, graveren en laserprinten. Met andere woorden: bij ons vind je precies wat je zoekt. Hoe ziet ons standaard assortiment er dan uit? Hieronder zie je wat wij bieden vanuit ons standaard assortiment:

Aluminium bordenRVS typeplaatjesGegraveerde bordenAcryl bordenVinyltekstenStickersMagneetbordenBordjes van messingHouten bordenRoll-up bannersSpandoekenContourgesneden bordenEco Board


Wij leveren hoge kwaliteit

Bordenmax heeft bijna 80 medewerkers en we werken nauw met elkaar samen om producten van de hoogste kwaliteit te leveren met een optimale productiestroom.

  • Als bedrijf krijg je een persoonlijk aanspreekpunt in de klantenservice die je helpt bij je bestelling. Je kunt ook zelf een ontwerp maken in onze ontwerptool en direct je bestelling plaatsen.

  • Onze ontwerpers zorgen ervoor dat de borden worden zoals jij voor ogen had en sturen het ontwerp vervolgens door naar onze fabrieksmedewerkers.

  • Onze fabrieksmedewerkers maken jouw unieke bord.

  • Tot slot verzorgen onze inpakkers jouw bestelling, van verzamelen tot verpakken, zodat je bord op tijd geleverd wordt met de juiste benodigdheden.

Onze borden zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze naar onze klanten worden verzonden. We bieden ook tevredenheidsgarantie op het hele assortiment.Met duurzaamheid als speerpunt revolutioneren we de bordenindustrie

We willen niet alleen de beste borden leveren. We willen ook een bordenproducent zijn waar medewerkers zich veilig en goed voelen. Onze bedrijfscultuur is ontzettend belangrijk voor ons en we zijn er trots op dat we in 2023 op de vijfde plaats zijn geëindigd in de lijst van de beste werkplekken voor middelgrote bedrijven in Zweden.

Met een gezonde werkomgeving kunnen we bovendien hoogwaardige producten creëren en een mentaliteit hebben om altijd voorop te lopen, innovatief te zijn en altijd in het belang van jou als klant te werken.

Vanzelfsprekend willen we ook dat de wereld een zo goed mogelijke plek wordt om in te leven, op alle niveaus. We proberen duurzaam te denken en dat doen we vanuit meerdere aspecten. Op onze CSR-pagina vertellen we hoe we streven naar een betere wereld. Dit is onze missie

We zijn een innovatieve bordenfabrikant die de industrie sinds 2008 digitaliseert. Ons doel is om jou als klant een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, zonder af te doen aan gemak, goede prijzen en snelle bezorging.

Lees meer over onze visie en onze waarden als bedrijf.Klinkt Bordenmax als de bordenfabrikant die je nodig hebt?

Zijn wij misschien het bedrijf dat jou kan helpen? Voor ons maakt het niet uit in welk land je woont. Je bent altijd welkom om contact op te nemen, ongeacht waar het over gaat (maar onze voorkeur gaat uit naar borden, want daar zijn wij absoluut de beste in).

Maak een afspraak met ons om je wensen te bespreken. Wij kunnen je helpen, om te beginnen met een bedrijfsaccount. Zo kun je eenvoudig nieuwe bestellingen plaatsen van borden die speciaal voor jouw bedrijf worden gemaakt.

Wat vinden onze klanten?