Over ons

Het bedrijf

Bordenmax is een innovatieve bordenproducent met als doel de klant een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, zonder af te doen aan eenvoud, onze voordelige prijzen en snelle bezorging. Met de Bordenautomaat, onze ontwerptool, bieden wij een heel nieuwe manier om persoonlijke borden te kopen. Op onze website kunnen klanten zelf een bord naar wens ontwerpen en het bord bovendien thuis of bij het bedrijf laten bezorgen.

De productie van onze borden is van de hoogste kwaliteit en de borden worden nauwkeurig gecontroleerd voordat ze naar onze klanten worden verzonden. Dankzij ons effectieve proces van bestelling tot bezorging, kunnen we onze prijzen laag houden en snelle bezorging aanbieden.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom om borden bij ons te kopen. Bovendien hebben we voor bestellingen geen startkosten of minimumtarieven. Zowel de productie als het kantoor zijn gevestigd in Partille, ten oosten van de Zweedse stad Gotenburg. 24 medewerkers zien erop toe dat je bestelling zo effectief mogelijk verwerkt wordt.

Sinds de oprichting in 2008 hebben we meer dan een miljoen borden geleverd aan 58 verschillende landen wereldwijd.

Bedrijfsconcept

Ons bedrijfsconcept is het aanbieden van een moderne en eenvoudige manier om borden te kopen.

Wat vinden onze klanten?