Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over spandoeken

Spandoeken zijn een effectieve manier om een boodschap over te brengen vanaf een langere afstand. Ze zijn bovendien gemakkelijk en snel te vervoeren en op te hangen en ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Spandoeken worden gemaakt van gegoten, hoogwaardig pvc en kunnen in verschillende formaten besteld worden van 1000x500 mm tot 4000x1250 mm.

Met behulp van de oogjes in de hoeken en langs de randen kunnen spandoeken eenvoudig en op verschillende manieren bevestigd worden. Lusjes om de spandoek mee te bevestigen worden gratis meegeleverd bij de bestelling.

Gebruiksmogelijkheden

Spandoeken zijn een voordelige, flexibele manier om je boodschap over te brengen. Ze worden onder andere vaak gebruikt voor:

  • Bedrijfsborden – voor een bedrijf dat vertegenwoordigd is op beurzen en bij andere evenementen zijn spandoeken zeer effectief. Ze zijn namelijk eenvoudig op te hangen en te verwijderen en kunnen gemakkelijk vervoerd worden, want zelfs een groot bord kan opgerold worden tot een klein formaat.
  • Reclameborden – voor een bedrijf dat tijdelijk een bord wil om een aanbieding aan te prijzen is een spandoek een goed alternatief. Met een spandoek kun je snel en eenvoudig een groot bord op de gevel van het bedrijf of langs de weg plaatsen. Een spandoek kun je bovendien net zo gemakkelijk weer verwijderen tot de actie weer actueel wordt.

Mogelijke bevestigingsmethoden

Ringen

Wat vinden onze klanten?