Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over tekstborden

Bij ons kun je je eigen tekstborden met een tekst in een lettertype naar keuze ontwerpen. Maak een persoonlijk tekstbord in de Bordenautomaat en upload je eigen afbeeldingen of logo's.

In de Bordenautomaat vind je oneindig veel designopties. Heb je een brievenbusbordje met een tekst nodig, een elegant huisbordje of een robuust parkeerbord? Kies het gewenste materiaal in de Bordenautomaat en plaats je eigen tekst direct op het bord. Eenvoudiger kan het niet!

Zelf tekstborden maken

Bedenk dat een mooi tekstbordje een praktische en een esthetische functie heeft. Het bord moet de juiste boodschap overbrengen door middel van de kleurkeuze, het lettertype, het formaat en niet onbelangrijk: het materiaal.

Ontwerp een mooie muurtekst met inspirerende woorden of plaats een citaat of tekst op de deur. Wij bieden zelfklevende vinyltekst die je op een raam, muur, deur of voertuig kunt aanbrengen.

Als je op zoek bent naar een stevig en bestendig bord dat binnen én buiten gebruikt kan worden, kies je voor onze duurzame borden met gravure of voor onze aluminium borden.

Wil je thuis een tekstbordje ophangen om een gezellige sfeer te creëren? Onze houten borden zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en je kunt zelf het lettertype bepalen. Hier kun je mooie tekstborden van hout ontwerpen die je interieur gegarandeerd naar een hoger plan tillen.

Als je op zoek bent naar een groter soort bord waarbij de tekst van grote afstand leesbaar moet zijn, kies je voor spandoeken, roll-up banners of tekstborden van metaal. Wij bieden grote tekstborden met grote of kleine teksten afhankelijk van het gekozen formaat van het bord.

Grappige tekstborden - ontwerp een leuk tekstbordje voor op de deur! Heb je een leuke tekst of een citaat die een glimlach op ieders gezicht kan toveren? Ontwerp je eigen tekstbordje in de Bordenautomaat! Bij ons ontwerp je eenvoudig en online unieke tekstbordjes die helemaal aan jouw wensen voldoen.

Bevestiging Tape 


Hier kunt u een kijkje nemen bij onze bestsellers.

Als u op zoek bent naar producten die u niet kunt vinden op onze productpagina's, hebben we ook de volgende producten beschikbaar (te bestellen via de klantenservice):

Wat vinden onze klanten?