Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over messing naambordjes

Ben je op zoek naar een stijlvol naambordje van messing of een typeplaatje van messing? We hebben een breed aanbod mooie naambordjes van messing in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Onze naambordjes van messing zijn duurzaam, weerbestendig en van hoge kwaliteit. Ze zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Al onze messing naambordjes worden voorzien van een digitale print, wat inhoudt dat tekst en afbeeldingen digitaal met een uv-printer worden gedrukt. Vervolgens worden de tekst en het motief afgelakt voor optimale duurzaamheid.

Messing naambordjes met eigen tekst

Heet je gasten welkom met een mooi deurbordje van messing. We bieden alles tussen stijlvolle bordjes van messing met een klassieke look tot glanzende bordjes in een modernere stijl. Hier vind je borden van vernikkeld messing (zilver) en verchroomd en geborsteld messing. Deze kunnen in verschillende vormen besteld worden. In de Bordenautomaat kies je zelf de vorm die je wilt. 

Typeplaatjes van messing

We hebben typeplaatjes en markeringsbordjes in twee verschillende uitvoeringen: messing en vernikkeld messing (zilver). Deze kunnen met of zonder schroef besteld worden. In de Bordenautomaat kun je vervolgens je eigen tekst op het bordje plaatsen.

Montage-instructies Schroef 

Mogelijke bevestigingsmethoden

Schroef
Tape
Schroef & tape

Wat vinden onze klanten?