Hoe kunnen we helpen?

Veel gestelde vragen

Wat zijn de maximale afmetingen van de verschillende borden?

Plastic borden (gravure): 295 x 295 mm.
Plastic borden (kleurenprint): 1000 x 1000 mm.
Houten borden: 1100 x 1100 mm.
Acrylborden: 1400 × 900 mm.
Aluminium borden: 2000 × 1200 mm.
Spandoeken: 4000 x 1250 mm.
Stickers: 1200 x 1000 mm.
Vinylteksten: 3000 x 550 mm.
Roll-up banners: 1000 x 2000 mm. 
Magneetborden: 1500 x 900 mm.
Markeringsplaatjes van messing: 60 x 18 mm.
Affiches: 1200 x 4000 mm.
Contourgesneden borden: 560 x 560 mm.

Op onze productpagina vind je meer informatie over onze borden, zoals afmetingen, dikte, levensduur en productiemethode.

Kan ik een eigen logo of afbeelding toevoegen?

Ja, in onze Bordenautomaat kun je een eigen afbeelding of logo uploaden. Afhankelijk van het formaat van het bord kunnen de bestandsindelingen JPG, BMP, GIF, PNG en TIFF goed genoeg zijn, maar we raden aan om indien mogelijk altijd gevectoriseerde afbeeldingen te gebruiken zoals PDF, EPS of SVG voor de beste kwaliteit. De algemeen aanbevolen resolutie voor afbeeldingen is 150 ppi. Een lagere resolutie geeft een slechter resultaat bij het afdrukken en kan resulteren in een onscherpe of pixelige afbeelding. Wil je weten of de kwaliteit van jouw afbeelding hoog genoeg is? Dan kun je je afbeelding of logo uploaden in de Bordenautomaat. Bij de meeste formaten staan de aanbevolen maximale hoogte en breedte onder de afbeelding.

Hoe plaats ik tekst(en) op het bord met verschillende lettertypes/lettergroottes?

Als je een tekst op een bord wilt plaatsen met verschillende lettertypes of lettergroottes, plaats je verschillende objecten op het bord. Je plaatst een extra object op het bord door op 'tekst toevoegen' te klikken. Daarna kun je voor elk object de tekst of de afmetingen naar wens aanpassen.

Wat is de levertijd?

Vinylteksten: 3-6 werkdagen.
Plastic borden (gravure), naambadges, markeringsplaatjes (gravure), contourgesneden borden: 4-7 werkdagen.
Aluminium borden, plastic borden (met kleurenprint), naambadges (met kleurenprint), acryl borden, bordjes van messing, roll-up banners, houten borden, affiches, magneetborden, markeringsplaatjes van messing, stickers en hygiëneschermen: 4-9 werkdagen.

Uit welke bevestigingsmethoden kan ik kiezen?

Afhankelijk van het type bord en de afmetingen van het bord kun je uit verschillende bevestigingsmethoden kiezen. De bevestiging kies je op de ontwerppagina. Voor meer informatie over elk product, ga je naar de productpagina en klik je op het gewenste product.

Hoe plaats ik een bestelling?

Je kunt zelf je eigen unieke bord ontwerpen in de Bordenautomaat, maar je kunt ook een van onze voorbeeldborden als uitgangspunt nemen en naar wens aanpassen. Als je tevreden bent met het ontwerp, kun je het bord in de winkelwagen plaatsen. Om de bestelling te plaatsen klik je op de knop 'Naar de kassa'. Als je meer borden wilt ontwerpen, blijf je op de pagina. Bij de kassa vul je je adresgegevens in en kies je een betaalmethode.

Hoe plaats ik een btw-vrije bestelling?

Als je een bestelling plaatst voor een bedrijf, dan kun je voor de bestelling een factuur zonder btw krijgen. Hiervoor heb je een btw-nummer nodig dat geldig is voor bestellingen binnen de EU. Je geeft je btw-nummer door op dezelfde pagina als waar je je adresgegevens invult. Om btw-nummers te controleren ga je naar de volgende pagina: VIES. Bedrijven die geen geldig BTW-nummer invullen, zal 21% niet-aftrekbare BTW in rekening gebracht worden.
Voor privépersonen wordt 21% BTW in rekening gebracht.

Kun je geen antwoord op je vraag vinden?

Of gebruik dit formulier

Als je een order- of factuurnummer hebt, geef dit dan door als je contact met ons opneemt. Zo kunnen we je sneller helpen.

Wanneer je contact opneemt met Bordenmax via e-mail, bewaren wij je bericht en je contactgegevens. Dit is noodzakelijk voor ons om de kwestie in behandeling te nemen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wat vinden onze klanten?