Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over aluminium borden

Als je een metalen naambordje wilt, dan is aluminium een uitstekende keuze. Aluminium naambordjes zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en zijn zeer geschikt voor buiten. Ze kunnen reflecterend zijn, wat ideaal is als ze als verkeersbord moeten fungeren.

Ze kunnen in afmetingen van 70x30 mm tot 2000x1200 mm besteld worden en ze zijn standaard 1,5 mm dik. Tekst en afbeeldingen worden digitaal afgedrukt en het bord wordt tot slot voorzien van een laminaatlaag met uv-bescherming.

Aluminium naambordjes kunnen aan de muur of aan een andere vlakke ondergrond bevestigd worden met schroeven, tape of met een afstand tussen de muur en het bord. Monteer het bord door middel van vlagmontage om het bord van de gevel of de muur uit te laten steken. De aluminium naambordjes kunnen ook met een buisklem aan een paal bevestigd worden, op voorwaarde dat de paal een diameter heeft van 50-65 mm.

Gebruiksmogelijkheden

Een metalen naambordje van aluminium is mooi en behoudt de hoogwaardige kwaliteit. Aluminium is geschikt voor kleine en grote borden.

  • Verkeersborden, straatnaamborden en parkeerborden zijn doorgaans van aluminium, zodat ze extra lang meegaan. Het is bovendien verstandig om dit soort borden met een reflecterende afwerking te bestellen, zodat ze ook in het donker zichtbaar zijn. 
  • Entreeborden voor bedrijven, winkels en andere gebouwen moeten vaak van zeer goede kwaliteit zijn. In dat geval is aluminium een goed alternatief. Bovendien ziet aluminium er mooi en professioneel uit. 
  • Als je een kantoorbord of een ander type bord met een exclusievere look wilt, dan is aluminium een echte aanrader.

Montage-instructies - Buisklem

Mogelijke bevestigingsmethoden

Schroef
Schroef met afdekkapje
Vlagmontage
Hangend
Afstand van muur
Tape
Buisklem
Plafondbevestiging met staalkabels
Sleutelring

Wat vinden onze klanten?