Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over vinylteksten

Een vinyltekst is een tekst of afbeelding van contuurgesneden vinyl en is perfect voor wie alleen tekst zonder achtergrond wil.

Je kunt de vinyltekst zelf bevestigen op bijvoorbeeld een muur, een raam of op de auto. Wij bieden vinylteksten van 30x30 mm tot 3000x550 mm.

Het voordeel van een vinyltekst is het ontbreken van een achtergrond, wat mooi staat op een ruit of op een soortgelijke ondergrond. Een tekst of een afbeelding in één kleur zonder kleine details kunnen als vinyltekst besteld worden. Als het echter gaat om een gedetailleerde afbeelding of een afbeelding met meerdere kleuren, dan bestel je een sticker. Als je niet zeker weet of de afbeelding te gedetailleerd is, dan kun je het plaatje doorsturen naar onze klantenservice zodat wij het voor je kunnen beoordelen.

Je kunt ook een vinyltekst in spiegelbeeld bestellen, voor als je de tekst aan de binnenkant van een raam of autoruit wilt bevestigen. Dit doe je eenvoudig door in de Bordenautomaat 'In spiegelbeeld' te selecteren onder 'Tekst'.

Gebruiksmogelijkheden

Vinyltekst is een uitstekende optie in alle situaties waarbij je iets direct op een raam of auto wilt bevestigen.  Ze worden onder andere vaak gebruikt voor:

  • Bedrijfsborden – vooral voor reclame en informatie op bedrijfsauto's en de ramen van de bedrijfsruimte.
  • Winkels, restaurants en cafés hebben vaak logo's en informatie direct op de etalage of de entreedeur. Een vinyltekst is in zulke gevallen een goed alternatief.

Een vinyltekst aanbrengen

Bekijk deze video voor informatie over hoe je een vinyltekst aanbrengt. De krabber die in de video wordt gebruikt, wordt bij elke bestelling meegeleverd.

Let op dat het oppervlak waarop de vinyltekst geplakt wordt droog, schoon en vetvrij moet zijn, dus begin altijd met het oppervlak schoon te maken en eventueel vet te verwijderen.

Bevestigingsmethode - Vinylteksten

Mogelijke bevestigingsmethoden

Zelfklevend

Wat vinden onze klanten?