Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over RVS typeplaatjes

Rvs typeplaatjes zijn de beste keuze voor aanduiding in zware omstandigheden. Onze typeplaatjes van roestvrij staal zijn ideaal voor het aanduiden van installaties en constructies, voor industriële omgevingen en om onderdelen van machines en apparaten te labelen.

De typeplaatjes zijn gemaakt van roestvrij en zuurvast staal en door middel van een laser gegraveerd. Een typeplaatje van rvs kan in praktisch alle omgevingen gebruikt worden, dus je hoeft niet bang te zijn voor slijtage indien de rvs typeplaatjes buiten gemonteerd worden. Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, slijtage en chemicaliën. 

Bestel online rvs typeplaatjes

Ontwerp je eigen rvs typeplaatje geheel naar wens met onze ontwerptool. Onze rvs typeplaatjes kunnen in drie verschillende maten besteld worden. Alle typeplaatjes hebben schroefgaatjes van 3,5 mm, zodat je het typeplaatje eenvoudig op de gewenste plek kunt monteren.

In onze Bordenautomaat bestel je snel en eenvoudig roestvrijstalen typeplaatjes met een tekst naar keuze en een ontwerp dat geheel aan jouw wensen voldoet. Voorzie de typeplaatjes van cijfers, letters, certificering of een logo. Bij ons bestel je meerdere typeplaatjes met een cijferreeks of een los typeplaatje.

Wil je een groter aantal rvs typeplaatjes bestellen? Onze klantenservice helpt je graag bij het plaatsen van een bestelling en maakt graag een offerte, of je nu als particulier of als bedrijf bestelt.

Montage-instructies Schroef 

Mogelijke bevestigingsmethoden

Schroef
Tape
Hangend
Sleutelring
S-haak

Wat vinden onze klanten?