Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over houten borden met tekst

Heet je gasten welkom met een gezellig interieurdetail in de vorm van een mooi houten bord of een bord met inspirerende woorden. Ontwerp direct op onze website houten borden in een design naar keuze met je eigen tekst.

Let op, onze houten borden zijn alleen bedoeld voor gebruik binnen.

Houten naamborden met eigen tekst

Houten borden zijn ideaal wanneer je een warme, huiselijke sfeer wilt creëren. Bij ons kun je persoonlijke houten borden met een eigen tekst ontwerpen voor een gezellig interieur. Met de keuze uit verschillende lettertypes ontwerp je houten borden die in verschillende interieurs passen. Houd je van klassieke houten borden, een landelijke stijl of strak en modern?

Productie en materiaal

Onze houten borden zijn gemaakt van mdf met berken- of eikenfineer. Het materiaal is 4 mm dik. Omdat het materiaal onbehandeld is, is het alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Onze houten borden worden bedrukt door een UV-printer, wat betekent dat je gebruik kunt maken van meerkleurige afbeeldingen en tekst.

In de Bordenautomaat kies je zelf de houtsoort, de kleur, de vorm, de bevestigingsmethode en het formaat. In de Bordenautomaat kun je houten borden bestellen met afmetingen tot 1100 x 1100 mm. Houten borden kunnen met schroeven of tape worden bevestigd, aan de muur worden gehangen of met afstandhouders worden gemonteerd.

Toepassingen

Ze worden onder andere vaak gebruikt voor:

  • Deurborden en andere interieurborden voor binnenshuis, bijvoorbeeld voor de badkamer, het toilet, de slaapkamer of de sauna. Voor wanneer je een zachter, warmer gevoel wilt overbrengen dan dat een plastic bord zou doen. Een uitnodigend bord of een houten bord met een tekst of een boodschap kan een kamer een gezellige, huiselijke sfeer geven.
  • Borden voor je huisdieren, bijvoorbeeld voor de slaap- of eetplek van het huisdier.
  • Houten borden als interieurdetail, zoals in een restaurant, de receptie of de entree om een uitnodigende, warme, natuurlijke sfeer te creëren voor gasten en bezoekers.

Montage-instructies Schroef 

Mogelijke bevestigingsmethoden

Schroef
Schroef met afdekkapje
Tape
Vlagmontage
Hangend
Afstand van muur
Plafondbevestiging met staalkabels

Wat vinden onze klanten?