Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Stickers

Stickers, ook wel zelfklevers, zijn geschikt als autoversiering, raamdecoratie, beursmateriaal, aanduiding en muurteksten.

Onze stickers zijn gemaakt van pvc-film of printvinyl met een digitale print. Ze worden digitaal gedrukt op wit printvinyl met een grijze achtergrond, zodat de ondergrond waar ze op bevestigd worden niet zichtbaar is.

Lees verder
Ontwerp uw bord hier

Voorbeeld van Sticker

Created with Fabric.js 1.7.22 P

Sticker

200 x 200 mm

€10.99

Created with Fabric.js 1.7.9 Brandblussers

Sticker

200 x 200 mm

€10.99

Created with Fabric.js 1.7.9 Kunststofver- pakkingen

Sticker

200 x 200 mm

€10.47

Created with Fabric.js 1.7.22 PARIS TOKYO LONDON BERLIN NEW YORK

Sticker

300 x 400 mm

€20.16

Created with Fabric.js 2.7.0

Sticker

42 x 30 mm

€4.86

Created with Fabric.js 3.4.0

Sticker

150 x 30 mm

€5.40

Onze stickers zijn gemaakt van pvc-film of printvinyl en zijn verkrijgbaar in afmetingen van 30 x 30 mm tot 1200 x 1000 mm. In de Bordenautomaat kun je eenvoudig je eigen stickers ontwerpen. Upload een afbeelding of logo en voeg je eigen tekst toe in een lettertype en formaat naar keuze. Je kunt ook kiezen voor stickers met een transparante achtergrond.

Bij ons beschik je ook over de optie van contourgesneden stickers. Je kiest zelf welke contoursnedemaat je wilt. Met deze maat bedoelen we hoeveel ruimte je rond het object (je tekst of afbeelding) wilt.

Een sticker krijgt altijd een achtergrond. Als je wilt dat er alleen een tekst of een afbeelding zichtbaar is, zonder een achtergrond, dan moet je kiezen voor een vinyltekst.

Gebruiksmogelijkheden

Stickers zijn een goede keuze als je iets in tekst en afbeeldingen met stickers aan wilt duiden in verschillende kleuren of in een specifieke kleur. Ze worden onder andere in de volgende situaties gebruikt:

  • Bedrijven die hun auto's of ruiten willen voorzien van logo's en dergelijke, kunnen stickers gebruiken als ze in kleur moeten zijn, bijvoorbeeld het eigen logo in de exacte kleuren. Voor effen teksten en meer eenvoudige afbeeldingen in standaardkleuren verdienen vinylteksten de voorkeur. Je krijgt dan een contuurgesneden tekst zonder achtergrond.
  • Om dozen, opbergkasten en andere spullen aan te duiden, zijn stickers een eenvoudige en handige manier om orde te scheppen.
  • Stickers zijn ook een goede keuze om eenvoudig de naam van een restaurant, winkel of café op de deur of op de winkelruit te plaatsen.

Een sticker aanbrengen

Bekijk deze video voor informatie over hoe je een sticker aanbrengt. De krabber die in de video wordt gebruikt, wordt bij elke bestelling meegeleverd.

Let op dat het oppervlak waarop de sticker geplakt wordt droog, schoon en vetvrij moet zijn, dus begin altijd met het oppervlak schoon te maken en eventueel vet te verwijderen.

Wat vinden onze klanten?