Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Stickers

Stickers, ook wel zelfklevers, zijn geschikt als autoversiering, raamdecoratie, beursmateriaal, aanduiding en muurteksten. Onze stickers worden in kleur gedrukt, dus je kunt gekleurde afbeeldingen toevoegen en een kleur voor de achtergrond, tekst en rand kiezen.

Onze stickers zijn gemaakt van pvc-film of printvinyl met een digitale print. Ze worden digitaal gedrukt op wit printvinyl met een grijze achtergrond, zodat de ondergrond waar ze op bevestigd worden niet zichtbaar is.

Onze stickers kunnen contourgesneden besteld worden. In de Bordenautomaat kies je welke contoursnedemaat je wilt. Met deze maat bedoelen we hoeveel ruimte je rond het object (je tekst of afbeelding) wilt.

De kleinste stickers die wij aanbieden zijn 30x30 mm en de grootste zijn 1200x700 mm. Je kunt je eigen kleurenafbeeldingen uploaden voor je sticker en kunt zelfs een tekst en eenvoudige afbeeldingen in exact de gewenste kleur krijgen door die kleur te selecteren in het kleurenpalet van de Bordenautomaat.

Een sticker krijgt altijd een achtergrond. Als je wilt dat er alleen een tekst of een afbeelding zichtbaar is, zonder een achtergrond, dan moet je kiezen voor een vinyltekst.

Gebruiksmogelijkheden

Stickers zijn een goede keuze als je iets in tekst en afbeeldingen met stickers aan wilt duiden in verschillende kleuren of in een specifieke kleur. Ze worden onder andere in de volgende situaties gebruikt:

  • Bedrijven die hun auto's of ruiten willen voorzien van logo's en dergelijke, kunnen stickers gebruiken als ze in kleur moeten zijn, bijvoorbeeld het eigen logo in de exacte kleuren. Voor effen teksten en meer eenvoudige afbeeldingen in standaardkleuren verdienen vinylteksten de voorkeur. Je krijgt dan een contuurgesneden tekst zonder achtergrond.
  • Om dozen, opbergkasten en andere spullen aan te duiden, zijn stickers een eenvoudige en handige manier om orde te scheppen.
  • Stickers zijn ook een goede keuze om eenvoudig de naam van een restaurant, winkel of café op de deur of op de winkelruit te plaatsen.

Een sticker aanbrengen

Bekijk deze video voor informatie over hoe je een sticker aanbrengt. De krabber die in de video wordt gebruikt, wordt bij elke bestelling meegeleverd.

Let op dat het oppervlak waarop de sticker geplakt wordt droog, schoon en vetvrij moet zijn, dus begin altijd met het oppervlak schoon te maken en eventueel vet te verwijderen.

Created with Fabric.js 1.7.9 Brandblussers

Sticker

200x200 mm

€10.72 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9 Kunststofver- pakkingen

Sticker

200x200 mm

€10.22 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.22 PARIS TOKYO LONDON BERLIN NEW YORK

Sticker

300x400 mm

€19.66 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.22 P

Sticker

200x200 mm

€10.72 incl. BTW

Created with Fabric.js 2.7.0

Sticker

42x30 mm

€4.74 incl. BTW

Wat vinden onze klanten?