Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Lees meer.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Eco board

Eco Board is een milieuvriendelijk en voordelig product dat bestaat uit kwaliteitskarton met een kern van houtvezels van het merk Katz. Het lichte, stijve materiaal is geschikt voor verschillende doeleinden, mits binnenshuis.

Hangende displays zijn een slimme manier om een boodschap over te brengen, bijvoorbeeld in een winkel, op een beurs of tijdens een marketingevent. Het sterke, stijve en lichte materiaal kan eenvoudig met staalkabels aan het plafond worden bevestigd en zo vanaf een langere afstand de aandacht trekken.

Het materiaal is 2 mm dik en heeft een gladde, matte, gelamineerde afwerking waardoor de kleuren van de digitale print helder en van hoge kwaliteit zijn.

Lees verder

Ontwerp uw bord hier

Onze Eco Boards kunnen ontworpen worden met een formaat van maximaal 700 x 1000 mm en besteld worden met een schroef, tape of als hangend bordje (met staalkabels aan het plafond).

Wij bieden ook Eco Board naambadges in verschillende vormen met een speld of een magneet. Deze zijn zeer geschikt voor beurzen, conferenties, meetings en seminars. Onze naambadges van Eco Board zijn de ideale oplossing voor wie op zoek is naar mooie naambadges die slechts tijdelijk gebruikt hoeven te worden.

Katz Display Board is een milieuvriendelijk papier/karton en kan gerecycled worden als brandbaar afval. Het materiaal is PEFC-gecertificeerd en bevat geen giftige toevoegingen.

Toepassingen

  • Hangende display (POS) - Marketing voor nieuwe producten, acties, evenementen etc. De borden worden vaak slechts tijdelijk gebruikt om aandacht te trekken.
  • Interieurborden
  • Naambadges - Ideaal als naambadges voor kortdurende evenementen zoals beurzen, cursussen, seminars of conferenties.

Wat vinden onze klanten?