Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over acryl borden

Als je een exclusieve en professionele indruk wilt achterlaten, dan is een naambordje van plexiglas het perfecte materiaal.

Onze acryl borden hebben een lange levensduur. Ze zijn geschikt als buitenbord, maar kunnen ook binnen worden opgehangen, vooral in bedrijven waar men een luxueuze sfeer wil creëren.

Acryl borden kunnen in een formaat naar keuze besteld worden van 100 x 50 mm tot 1400 x 900 mm. Ze worden gemaakt van transparant acryl van 6 mm dik. Tekst en afbeeldingen worden digitaal direct op de achterkant van het materiaal afgedrukt.

De acryl borden kunnen met schroeven worden bevestigd of op een exclusieve manier met ruimte tussen de muur en het bord.

Gebruiksmogelijkheden

Naambordjes van plexiglas, zoals ze ook wel worden genoemd, worden in verschillende situaties gebruikt waarbij men een exclusief gevoel wil creëren. Ze worden onder andere vaak gebruikt voor:

  • Bedrijfsborden – vooral de borden bij de ingang die het bedrijf presenteren. Er zijn ook bedrijven die door het hele kantoor een exclusief gevoel willen overbrengen. Zij bestellen zowel deurborden, toiletbordjes en andere borden van plexiglas.
  • Plexiglas is ook ideaal voor huisborden, interieurborden en andere borden voor in huis die wat meer op mogen vallen.

Installatie-instructies - Afstand van muur 

Mogelijke bevestigingsmethoden

Schroef
Schroef met afdekkapje
Afstand van muur
Vlagmontage
Hangend
Plafondbevestiging met staalkabels

Wat vinden onze klanten?