Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijke klant? -20% korting op bestellingen van meer dan €500 - sales@bordenmax.nl

Visie en waarden

Wij zijn Bordenmax

Ons doel is eenvoudige oplossingen creëren die aan jouw behoeften voldoen. We digitaliseren de bordenbranche en willen je een zo breed mogelijk assortiment bieden tegen goede prijzen met een snelle levering. Om altijd voorop te lopen en innovatief te zijn, zijn we nieuwsgierig, verantwoordelijk en flexibel. Met onze tool de Bordenautomaat kun je borden bestellen precies zoals jij ze wilt hebben. Dat is onze belangrijkste bijdrage aan de revolutie in deze branche. 

Dus stap in onze bordenwereld en ontdek nieuwe combinaties van materialen, motieven en bevestigingsmethodes. Maar eerst nodigen we je uit om meer te weten te komen over onze visie en waarden. Dat is namelijk wat bepaalt wat en hoe we het doen in het Bordenmax-gebouw in Landvetter, ten oosten van Göteborg.

Onze visie

Onze visie is de eenvoudigste en meest verantwoorde aanbieder te zijn van borden die online besteld kunnen worden.

Onze waarden

Onze drie waarden zijn een natuurlijk onderdeel van onze bedrijfscultuur en wijzen ons de weg bij alles wat we doen.

Eenvoudig

We geloven in eenvoud in al zijn vormen. Het moet eenvoudig zijn om klant bij ons te worden, om een bestelling te plaatsen en om met ons te communiceren. We streven er altijd naar om eenvoudige, gebruiksvriendelijke oplossingen te bedenken die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Daarnaast willen we dat onze dagelijkse werkzaamheden soepel en effectief verlopen met simpele, ongecompliceerde arbeidsprocessen.

Verantwoord

Bij alles wat we doen willen we verantwoorde keuzes maken. Voor ons is het vanzelfsprekend om onze verantwoordelijkheid te nemen voor hoe ons bedrijf de maatschappij beïnvloedt. Daarom zetten we ons in op gebied van het klimaat en duurzaamheid (CSR), voeren we campagnes en doen we aan samenwerkingen. We willen een verantwoord, betrouwbaar en duurzaam alternatief zijn. Lees hier meer over onze inspanningen met betrekking tot CSR.

Zorgzaam

We vinden het belangrijk om respect te hebben voor elkaar, onze klanten en onze omgeving. Onze klanten moeten zich veilig en tevreden voelen als ze iets bij ons bestellen en altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Wat vinden onze klanten?