Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijke klant? -20% korting op bestellingen van meer dan €500 - sales@bordenmax.nl

Adresbord

Plastic borden gravure, 100x20 mm, Tape

€5.09

Prijs incl. BTW

Tevredenheidsgarantie
Snelle levering

Productinformatie

Type:

Plastic borden gravure

Breedte:

100 mm

Hoogte:

20 mm

Dikte:

1,6 mm

Bevestiging:

Tape

Productomschrijving

'Ik bestelde een adresbord om gasten duidelijk te maken waar ik woon en om het huis een persoonlijke stempel te geven. Precies wat ik miste toen ik net in dit huis ging wonen.'

Aldus een van onze klanten die een adresbord bij ons heeft gekocht. In dit geval bevatte het bord informatie zoals de achternaam, de straatnaam en het huisnummer. Als kers op de taart bestelde deze klant ook een bijpassend bord met de naam van het huis zelf.

Net als deze klant kan ook jij een adresbord aan het hek op de erfgrens bevestigen. Je kunt ook een adresbordje voor op de brievenbus of de gevel van het huis bestellen. Op privéwegen wordt er ook vaak een adresbord aan een paaltje geplaatst, om weggebruikers te waarschuwen dat ze een privéweg oprijden. 

Ongeacht het doel of de plaats van het bord, vind je bij ons precies wat je nodig hebt. Kies uit verschillende materialen en bevestigingsmethoden voor je adresborden. Wij raden aan om een materiaal te kiezen dat buiten lang meegaat en niet achteruitgaat in kleur of bevestiging. Daarnaast is het goed als het bord goed zichtbaar is vanaf de straat, vooral voor voorrangsvoertuigen zodat ze snel de weg vinden. 

Hier kun je zien welke van onze materialen geschikt zijn voor adresborden en 7-10 jaar meegaan voordat de kleur, bevestiging of iets anders op kwaliteit achteruitgaat.

Aluminium borden, contourgesneden borden, gegraveerde plastic borden, vinylteksten en roestvrije borden.

Adresbord gevel

De gevel is een veelvoorkomende plek om een adresbord op te bevestigen. Vaak dicht bij de voordeur. Er kan een huisnummer op staan, de naam van de bewoner of de straatnaam.

Suggesties voor materialen voor een bord op het hek: Contourgesneden borden, aluminium borden, aluminium borden in emailstijl, gegraveerd plastic.

Adresbord brievenbus

Adresbordjes op een brievenbus zijn kleiner en vermelden meestal de straat en het huisnummer.

Suggesties voor materialen voor een bordje op de brievenbus: Roestvrij staal, gegraveerd plastic of vinyltekst.

Adresbord hek

Adresborden voor op het hek kunnen als aanvulling op de gevel worden gezien. Hier kun je creatiever aan de slag gaan. Geef het huis een naam, schrijf er een kleine boodschap op of kies voor de klassieke optie met het adres en je naam. 

Suggesties voor materialen voor een bord op het hek: Aluminium borden, aluminium borden in emailstijl, gegraveerd plastic.

Wat vinden onze klanten?