Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over contourgesneden borden

Onze contourgesneden borden zijn gemaakt van 3,2 mm dik plastic en zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Het materiaal is acrylaat (PMMA).

In de Bordenautomaat kun je uitgesneden letters en uitgesneden cijfers ontwerpen met een afmeting van 15 mm tot 570 mm (de maat kan afhankelijk van de lengte van de tekst variëren). Een contourgesneden bord heeft een zelfklevende achterkant en kan op een muur, deur of andere vlakke ondergrond bevestigd worden. De tape is zeer sterk en het UV-bestendige, stabiele en krasbestendige materiaal is geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Uitgesneden letters

Uitgesneden letters zijn geschikt voor in huis, een bedrijf of een winkel. De contourgesneden letters kunnen bijvoorbeeld op een deur of muur bevestigd worden. De losse, uitgesneden letters stralen elegantie en professionaliteit uit en worden vaak als informatieborden gebruikt in een entree, receptie, kantoor, restaurant of hotel. Ze kunnen ook als decoratie in huis gebruikt worden. Ontwerp je eigen letters in het gewenste lettertype en formaat. Wijs de weg naar de cafetaria, de toiletten of de spa-afdeling met onze losse letters.

Uitgesneden cijfers

Uitgesneden cijfers zijn een mooie oplossing als je liever losse cijfers wilt dan een enkel bord. Contourgesneden cijfers kunnen binnen op een wand of deur bevestigd worden, maar ze zijn ook geschikt voor buiten, zolang de ondergrond vlak en droog is. Contourgesneden cijfers zien er stijlvol uit en kunnen in verschillende lettertypes en formaten besteld worden, afhankelijk van wat het doel is van de cijfers.

Bevestiging van contourgesneden borden

Onze contourgesneden plastic borden zijn voorzien van een zelfklevende achterkant die voor bevestiging verwijderd wordt. Gebruik de meegeleverde mal om de contourgesneden borden snel te bevestigen. Bevestig de mal op de gewenste ondergrond (muur of deur) met de meegeleverde strips. De uitgesneden delen worden vervolgens (zonder de beschermende tape) in de mal geplaatst. Daarna verwijder je de mal. Je bord is klaar!

Mogelijke bevestigingsmethoden

Tape

Wat vinden onze klanten?