Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Lees meer.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Hygiëneschermen

Minimaliseer de kans op besmetting door de juiste bescherming te gebruiken! In winkels en in het zakenleven is het extra belangrijk om klanten en medewerkers te beschermen tegen hoesten en druppeltjes. Met een hygiënescherm, preventiescherm, spatscherm of hoestscherm van plexiglas of transparant plastic kan het besmettingsgevaar beperkt worden. Het scherm kan eenvoudig geplaatst worden bij bijvoorbeeld de kassa of balie en werkt als scheidingswand. Wij bieden plexiglasschermen met en zonder opening onderaan.

Wij bieden hygiëneschermen in de vorm van plexiglasplaten (4 mm) die in de Bordenautomaat in een maat naar keuze besteld kunnen worden. Bestel ze met een bevestigingsmethode in de vorm van een tafelstandaard/voet voor bij de kassa of de receptiebalie of met kabels om ze aan het plafond te hangen. Bestel de hygiëneschermen en spatschermen direct in de Bordenautomaat of neem contact met ons op voor een offerte. Wij passen het product geheel naar wens aan, dus laat het ons gerust weten als je speciale wensen hebt.

Ontwerp uw bord hier

Stuur ons een vraag

Wanneer je contact opneemt met Bordenmax via e-mail, bewaren wij je bericht en je contactgegevens. Dit is noodzakelijk voor ons om de kwestie in behandeling te nemen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wat vinden onze klanten?