Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Lees meer.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Typeplaatjes

Ontwerp je eigen typeplaatjes met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden.

Tevredenheidsgarantie
Lage prijzen
Snelle levering
Eenvoudige bestelling
Wij compenseren het klimaat!

Wij bieden typeplaatjes van gegraveerd plastic en markeringsplaatjes van messing. Markeringsplaatjes zijn doorgaans kleine bordjes met een praktische functie. Vaak worden er afkortingen en vaktermen gebruikt om de informatie zo kort en bondig mogelijk te houden.

Populaire voorbeelden van Typeplaatjes

Created with Fabric.js 3.4.0

Plastic bord gravure

60 x 15 mm

€2.08

Created with Fabric.js 1.7.1 IMP. 2,5

Plastic bord gravure

45 x 15 mm

€1.82

Created with Fabric.js 1.7.1 Type ANaiS 1.0

Plastic bord gravure

55 x 25 mm

€2.53

Created with Fabric.js 1.7.1 3 x 230 V

Plastic bord gravure

55 x 25 mm

€2.53

Created with Fabric.js 1.7.1 220V/380V 50HZ

Plastic bord gravure

55 x 25 mm

€2.53

Created with Fabric.js 1.7.1 23

Plastic bord gravure

30 x 30 mm

€2.02

Created with Fabric.js 1.7.1 FIRE SPA 2A

Plastic bord gravure

55 x 25 mm

€3.30

Created with Fabric.js 1.7.1 1234FIT-4002PW

Plastic bord gravure

70 x 15 mm

€2.26

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Bord aanpassen

Informatie over Typeplaatjes

Plastic markeringsplaatjes

Markeringsplaatjes, merkplaatjes of markeringsbordjes van gegraveerd plastic zijn populair om verschillende soorten zaken aan te duiden. Het kan gaan om machines en ventilatiesystemen, maar ook om schermen en computers. Ze komen vaak voor op elektrische, bouw- of HVAC-installaties om de verschillende kabels en functies aan te duiden. Markeringsplaatjes met een lasergravure zijn ook populair voor tele-, data- en alarminstallaties.

Onze geplastificeerde plaatjes kunnen naar wens vormgegeven worden. De bordjes kunnen in verschillende uitvoeringen besteld worden (ovaal, rechthoekig, vierkant, pijlvormig etc.) en in een aantal verschillende kleuren. Ze zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten en zijn uv-stabiel en bestand tegen weer en wind. Ideaal dus voor aanduidingen in verschillende omgevingen. De bordjes zijn verkrijgbaar met drie verschillende bevestigingsmethoden: schroef en/of dubbelzijdig tape. Met de bevestigingsmethode 'hangend' wordt het bordje aan de bovenkant voorzien van een schroefgaatje. Plastic bordjes kunnen met bijvoorbeeld een schroef, een haakje of strips gemonteerd worden (niet meegeleverd).

Bij ons kun je je eigen unieke markeringsplaatje ontwerpen, of er nu een serienummer op komt te staan of een reeks letters. In de Bordenautomaat bepaal je zelf het formaat, het lettertype en de kleur, zodat het bordje geschikt is voor de omgeving waarin het gebruikt wordt.

Markeringsplaatjes van messing

Onze markeringsplaatjes van messing en vernikkeld messing (zilverkleurig) worden aangeboden met de afmetingen 60x18 mm. Een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een elegante manier om iets aan te duiden. Gebruik klassieke markeringsplaatjes van messing voor bijvoorbeeld trofeeën, schilderijen en vitrines. De plaatjes worden voorzien van een digitale print en worden geleverd met twee schroefgaatjes voor eenvoudige montage. De plaatjes kunnen ook besteld worden met dubbelzijdig tape.

Mogelijke bevestigingsmethoden

Schroef
Tape
Schroef & tape
Hangend
S-haak
Kabelmarkering

Wat vinden onze klanten?