Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over plexiglas schermen

Minimaliseer de kans op besmetting door de juiste bescherming te gebruiken! In winkels en in het zakenleven is het extra belangrijk om klanten en medewerkers te beschermen tegen hoesten en druppeltjes.

Met een hygiënescherm, plexiglas scherm, preventiescherm, spatscherm of hoestscherm van plexiglas of transparant plastic kan het besmettingsgevaar beperkt worden.

Het scherm kan eenvoudig geplaatst worden bij bijvoorbeeld de kassa of balie en werkt als scheidingswand. Wij bieden plexiglas schermen met en zonder opening onderaan.

Wij bieden hygiëneschermen in de vorm van plexiglasplaten (4 mm) die in de Bordenautomaat in een maat naar keuze besteld kunnen worden. Bestel ze met een bevestigingsmethode in de vorm van een tafelstandaard/voet voor bij de kassa of de receptiebalie of met kabels om ze aan het plafond te hangen. Bestel de hygiëneschermen en spatschermen direct in de Bordenautomaat of neem contact met ons op voor een offerte. Wij passen het product geheel naar wens aan, dus laat het ons gerust weten als je speciale wensen hebt.

Plafondbevestiging met staalkabels

Mogelijke bevestigingsmethoden

Steunvoet
Plafondbevestiging met staalkabels
Schroefklem

Wat vinden onze klanten?