Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Lees meer.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Dierenborden

Ontwerp je eigen dierenbord met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden.

Tevredenheidsgarantie
Lage prijzen
Snelle levering
Eenvoudige bestelling
Wij compenseren het klimaat!

Waar mogen honden zwemmen? Hoe heet het konijn? En hoe laat je weggebruikers weten dat er 's avonds vaak dieren in de berm te vinden zijn? Door duidelijke dierenborden te ontwerpen kun je de juiste boodschap aan de omgeving overbrengen. In de bordenautomaat kun je unieke dierenborden maken, bijvoorbeeld een persoonlijk naambordje voor je huisdier of een waarschuwingsbord in felle kleuren. Kies een tekst, kleur en vorm en ontwerp een bord geheel naar eigen wens.  

Populaire voorbeelden

Created with Fabric.js 1.7.1

Plastic borden gravure

180 x 150 mm

€30.18

Created with Fabric.js 1.7.1

Plastic borden gravure

200 x 295 mm

€52.08

Created with Fabric.js 1.7.19 WELCOME to our place

Plastic borden gravure

295 x 160 mm

€45.35

Created with Fabric.js 3.4.0

Plastic borden gravure

285 x 220 mm

€59.83

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Dierenborden

Dierenborden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een naambordje aan het konijnenhok hangen of ergens een groot waarschuwingsbord bevestigen. Denk goed na over waar je het dierenbord wilt plaatsen en wat het moet overbrengen.

Verschillende soorten dierenborden

Naambordje

Een type dierenbord dat vaak voorkomt in een huishouden met huisdieren zijn naambordjes met de namen van de dieren. Een konijnenbordje op het konijnenhok of een hondenplaatje die je aan de halsband kunt bevestigen zijn goede voorbeelden. 

Waarschuwing

Als je weggebruikers wilt waarschuwen voor overstekende dieren is het slim om een dierenbord te ontwerpen dat lijkt op waarschuwingsborden die in het verkeer worden gebruikt. Deze borden zijn vaak driehoekig met een witte achtergrond, een rode rand en een zwart silhouet van een dier. Dit is waarschijnlijk het meest effectieve waarschuwingsbord om weggebruikers alerter te laten zijn op dieren. 

Ook gele, gekantelde vierkante borden met een waarschuwing komen voor. Met het silhouet van een dier maak je duidelijk voor welk dier het bod waarschuwt.

Dierenborden met een waarschuwing zijn ook vaak te vinden op een oprit naar een boerderij, waar dieren los rondlopen. 'Let op de hond' komt het vaakst voor, hoewel de exacte tekst kan afwijken. 

Verbodsborden

In sommige gevallen zijn dieren niet welkom. Dit kan zijn vanwege een allergie, hygiëneregels of angst voor honden of katten. Meestal staat er op het bord dat honden niet welkom zijn, ook als geen enkel dier naar binnen mag.

Wat vinden onze klanten?