Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over metaalborden

Als je op zoek bent naar weerbestendige, duurzame metalen borden, dan ben je hier aan het juiste adres. Bordenmax biedt gepersonaliseerde metalen borden of hoogwaardige aluminium borden die volgens jouw specifieke wensen ontworpen kunnen worden.

Onze metalen borden worden geproduceerd met behulp van een digitale printer en vervolgens afgewerkt met een uv-beschermende laag. 

Stabiele verkeersborden, reflecterende straatnaamborden, metalen schuurborden of 'verboden te parkeren'-borden? Misschien heb je een mooi metalen bord nodig voor je bedrijf of winkel? Wij helpen ook graag als je een reflecterend aluminium bord wilt dat zichtbaar is in het donker. Onze metalen borden kunnen veel verschillende doeleinden dienen en zijn perfect voor binnen en buiten. 

Metalen borden op maat

Bij ons kun je grote metalen borden ontwerpen en bestellen. We hebben aluminium borden in afmetingen tot 2000x1200 mm, ideaal als je een boodschap van ver zichtbaar wilt laten zijn. Een metalen bord kan worden opgehangen om een product of dienst te promoten, maar het materiaal is even geschikt voor brievenbusborden. Met een reflecterende afwerking is het bord ideaal als verkeersbord voor goede zichtbaarheid in het donker. Het is ook gebruikelijk om metalen camerabewakingsborden op te hangen op locaties waar bedrijven hun kantoren, magazijnen of productie hebben.

Metalen huisborden

Metalen huisborden zijn populaire borden voor iedereen die een bord voor een woning, huis of vakantiehuisje wil voor montage aan een muur, deur of garage. Het bord kan een straatnummer of straatnaam vermelden. Met een achternaam op het bord, geeft het bord de bewoners van een huis weer, zoals metalen huisnaambordjes. Metalen buitenborden zijn een goede keuze voor wie op zoek is naar een stabiel en bestendig bord van hoge kwaliteit. Metalen borden voor thuis zijn ook ongelooflijk populair binnenshuis, zoals metalen deurborden, badkamerborden, naamborden, mancave-borden en metalen keukenborden.

Metalen garageborden

Een metalen garagebord kan qua uiterlijk variëren, afhankelijk van de functie van het bord. Sommige mensen willen een ouderwets gevoel creëren en decoreren hun garage met rustieke retro metalen borden of vintage metalen borden. Deze klassieke metalen borden worden steeds populairder en zijn tegenwoordig in veel huizen te vinden.

Een welkomstbord kan een eenvoudige tekst hebben, zoals 'Welkom in mijn garage' of simpelweg dienen als decoratie met motieven van auto's of automerken. Anderen kiezen ervoor om metalen motorborden aan de muur te hangen. Deze borden zijn meestal relatief klein. Grote metalen borden voor de garage kunnen ook een informatieve functie hebben en worden dan meestal aan de buitenzijde van de garage gemonteerd.

Metalen tuinborden

Wil je orde in de tuin creëren? Met metalen borden op maat schep je orde tussen je planten. Label planten, bloemen of kruiden met kleine metalen bordjes waarop de naam van de plant of bloem staat. Creëer structuur met borden in verschillende kleuren om kruiden te scheiden en zet er de naam van de kruiden op. Metalen tuinborden zijn geschikt voor gebruik buitenshuis, omdat ze stabiel zijn en uv-straling verdragen.

Metalen winkelborden

Wie op zoek is naar een buitenbord voor een winkel of bedrijf hoeft niet verder te zoeken dan onze metalen uithangborden. Wij bieden dubbelzijdige aluminium borden aan, waardoor het bord er van beide kanten mooi uitziet. Ze zijn vooral handig voor bijvoorbeeld winkels, restaurants en cafés die klanten een goed beeld willen geven. Metalen caféborden hangen vaak aan de gevel boven de ingang van een café of restaurant.

Een café of bar heeft vaak een bewust gekozen interieur dat een bepaalde sfeer uitstraalt voor de gasten. Sommige bars zijn donker, andere zijn licht, sommige stralen ouderwetse gezelligheid uit, terwijl andere moderner zijn. Borden maken deel uit van het decor en kunnen in elke ruimte een verschil maken. Je ziet vaak metalen 'verboden te roken'-borden, metalen bierborden, grappige metalen borden en andere details die de ruimte een bepaald gevoel geven.

Metalen straatnaamborden

In de Bordenautomaat kun je gepersonaliseerde metalen borden maken, zodat je precies het type bord krijgt dat je wilt. De automaat bevat ook metalen straatnaamborden. Gepersonaliseerde metalen straatnaamborden hebben het voordeel dat je het materiaal, de kleur en de vorm kunt kiezen, afhankelijk van waar je het bord wilt plaatsen. Wordt het een bord voor privégebruik of ben je van plan het bord in de wijk op te hangen? 

De Bordenautomaat biedt een verscheidenheid aan ontwerpopties, zodat je het bord helemaal naar wens kunt vormgeven. Je kunt de gewenste kleurcode toevoegen aan de ontwerppagina voor precies de kleur die je wilt of nodig hebt.

Metalen reclameborden

Ontwerp persoonlijke metalen reclameborden en zet jouw unieke boodschap op het bord! Wij bieden aluminium borden tot 2x1,2 meter. Je kunt het metalen reclamebord precies zo ontwerpen als je wilt, met je eigen tekst en afbeelding.


Wil je dat het bord goed zichtbaar is in het donker? Bestel dan een reflecterend bord. Wil je tips en inspiratie, ga dan naar onze voorbeeldpagina's waar je een van onze voorbeeldborden kunt kiezen en bewerken.

Wat vinden onze klanten?