Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over interieurborden

Interieurborden zijn een leuke accessoire voor in huis en zijn vooral bedoeld om een gezellige sfeer te creëren. Ze trekken bovendien vaak de aandacht van visite, omdat ze een tekstuele boodschap hebben. De tekst vertelt iets over het huis en wat de bewoners uit willen stralen. Met andere woorden, het is belangrijk om goed na te denken over het design en de tekst, zodat het doel van het interieurbordje bereikt wordt.

Het wordt steeds populairder om interieurbordjes te gebruiken om het huis gezellig in te richten. Ze zijn eenvoudig te maken en op te hangen en ze zijn bovendien niet duur. Sommige bordjes worden alleen gebruikt om een bepaald gevoel in huis tot stand te brengen, andere bordjes hebben een praktische functie.

Een paar klassieke interieurbordjes

Bordjes met een quote

Een bord met een quote kan grappig zijn, maar kan ook stof tot nadenken geven. Ze hebben met elkaar gemeen dat het citaat vaak beroemd is. Je kunt ook een uitspraak van je kinderen op een persoonlijk citaatbordje zetten!

Slaapkamerborden

De meest voorkomende slaapkamerborden creëren rust en harmonie. Een klassieke variant hierop is een bordje met een verzoek om stilte, zodat het jongste gezinslid niet in zijn of haar slaap gestoord wordt. 

Grappige bordjes

In deze categorie vallen citaten, spreekwoorden en verzoeken. Alleen je fantasie bepaalt de grens van de mogelijkheden. Hoewel de tekst op zich al grappig kan zijn, bepaalt de context vaak hoe het bordje geïnterpreteerd wordt.

Badkamerborden

Een badkamerbord kan een simpel bordje zijn met daarop de tekst 'wc'. Door iets meer tijd en aandacht aan het bordje te besteden, wordt het een detail dat bij de rest van het interieur past. Vergeet niet om ook badkamerbordjes te ontwerpen om bijvoorbeeld te laten zien waar de handdoeken liggen.

Bevestigingsmethode - Vinylteksten

Wat vinden onze klanten?