Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over gegraveerde borden

Ontwerp en bestel je eigen gegraveerde plastic borden. Gegraveerde borden zijn geschikt voor in huis, op kantoor en in een winkel. Het materiaal is meerlaags plastic dat met een laser wordt gegraveerd.

Vanwege de lange duurzaamheid en de hoge kwaliteit kunnen gravureborden voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals typeplaatjes, deurborden, brievenbusborden, gevelborden en parkeerborden. Als je op zoek bent naar een weerbestendig, stevig bord voor buiten, zijn onze gegraveerde plastic borden precies wat je nodig hebt.

Gegraveerde plastic borden

Wat dacht je van een 'Welkom thuis'-bord op de voordeur, een wc-bordje op de wc-deur, een stalbordje voor de paardenstal of een mooi gegraveerd naambordje met naam en titel? Bedrijven bestellen vaak een serie cijfers voor het labelen van goederen. Wij raden dan plastic gravureborden aan die lang meegaan en weerbestendig en voordelig zijn.

We bieden een reeks kleurencombinaties, waaronder zwart-witte, rood-witte en blauw-witte borden. Ze zijn ideaal voor gebruik buitenshuis en gaan lang mee.

Tekst en afbeelding worden gegraveerd, waardoor de onderlaag zichtbaar wordt. Met een materiaalsterkte van 1,6 mm zijn de borden sterk en toch een beetje buigzaam. Als je op zoek bent naar een nog steviger materiaal, is een aluminium bord een beter alternatief.

Met onze verschillende lettertypes, lettergroottes en vormen van het bord kun je jouw borden helemaal naar wens maken. Neem gerust contact op met de klantenservice als je hulp nodig hebt.

Montage-instructies Schroef 

Wat vinden onze klanten?