Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Wij bieden industriële borden aan in verschillende materialen en ontwerpen. Onze industriële borden worden op maat gemaakt voor industriële omgevingen, oftewel voor zware omstandigheden waar het materiaal duurzaam moet zijn en een lange levensduur moet hebben.

Productiemethode: industrieborden

Bestel industrieborden in roestvrij staal, plastic of messing. Onze naamplaten worden vervaardigd met behulp van laseretsen, digitaal printen en graveren. Alle opties resulteren in hoogwaardige labels die gegarandeerd lang meegaan in veeleisende buitenomgevingen.

Borden voor de industrie in elk ontwerp

Op onze website kunt u het type industriebord ontwerpen dat nodig is voor uw behoeften en doeleinden. Upload het logo van uw bedrijf, symbolen of andere afbeeldingen die u op het bord wilt laten plaatsen. Voeg optionele tekst toe en kies een geschikt lettertype.

Wilt u een grotere hoeveelheid borden bestellen, misschien met een doorlopende nummerserie? U kunt altijd rechtstreeks contact met ons opnemen voor een offerte. We helpen u graag bij het plaatsen van een bestelling en beantwoorden eventuele vragen die u heeft over materialen of uw bestelling. Dien hier uw offerteaanvraag in.

Wat vinden onze klanten?