Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Vakantiehuisborden

Vakantiehuisborden worden vaak op campings en vakantieparken gebruikt. De huisjes en bungalows krijgen een naam zoals bijvoorbeeld 'Boshuisje' of 'De kleine bungalow'. Soms verwijst de naam naar de grootte of de locatie van het huisje, maar er zijn ook andere mogelijkheden.

Meestal is een vakantiehuisbord aan de buitenkant van de bungalow bevestigd, zodat bezoekers weten dat ze bij het juiste huis zijn aangekomen. In sommige gevallen is er ook binnen een bordje geplaatst, dat bezoekers warm welkom heet.

Vakantiehuisborden kunnen verschillende functies hebben, maar in de regel laten ze de naam van het huisje zien dat aan toeristen wordt verhuurd. Net als alle andere details van het vakantiehuis, is het belangrijk dat het bord het juiste gevoel overbrengt. Het bord moet onderdeel van het geheel zijn, dat vervolgens door de gasten beoordeeld wordt.

Vakantiehuisborden – Denk aan het geheel

Weerspiegel de sfeer van het vakantiehuis.

Vakantiehuisjes staan meestal in de natuur of op een grote camping, maar er zijn ook vakantieparken die een ander doel hebben dan gasten een paar dagen in de natuur te laten doorbrengen. Laat het vakantiehuisbord de juiste sfeer weerspiegelen. Denk daarbij aan de stijl van het vakantiepark en het interieur van het huisje.

Voor een huisje in jachtstijl is het leuk om een afbeelding van een dier op het bord te zetten en voor een klein kinderhuisje in de tuin is een kabouter erg geschikt. Met deze details kun je een geheel creëren.

Materiaal

Vakantiehuisjes bieden bezoekers vaak een heerlijk verblijf in de natuur. Hout is dan het vanzelfsprekende materiaal van de bordjes die in huis worden opgehangen. Borden die buiten komen te hangen, kunnen het beste van kunststof of aluminium worden gemaakt. Zo zijn ze zo goed mogelijk bestand tegen weer en wind. 

Afmetingen

Als een vakantiehuisbordje aan de gevel wordt bevestigd om bezoekers te laten weten dat ze het juiste huisje hebben gevonden, dan is het belangrijk om over de afmetingen na te denken. Test van tevoren hoe groot het bord moet zijn om duidelijk zichtbaar te zijn vanaf de weg.

Montage-instructies Schroef 

Wat vinden onze klanten?