Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over naambordjes kat

Een kat maakt deel uit van het gezin en zou daarom een eigen naambordje moeten hebben op zijn kattenbak, bij zijn etensbakje of bij de plek waar de kat slaapt. Naast naambordjes maken kateigenaren vaak een waarschuwingsbordje om weggebruikers te vragen extra langzaam te rijden en goed op te letten, omdat er een kat in de omgeving is.

Maak je eigen, persoonlijke kattenbordje, helemaal naar de wens van jou en je kat.

Voorbeelden van naambordjes kat

Een naambordje op de kattenbak, een waarschuwingsbordje voor weggebruikers om snelheid te minderen of een bordje om voor de waakkat te waarschuwen, de lijst van verschillende soorten kattenbordjes is lang. Hieronder vind je een aantal van de meest voorkomende varianten. 

Waarschuwingsbordje kat

Dit is een van de meest voorkomende bordjes met katten als thema. Deze kattenbordjes hebben als functie weggebruikers minder snel te laten rijden. Ze lijken vaak op verkeersborden, maar dan met een paar aanpassingen. Er zijn bijvoorbeeld waarschuwingsborden met een witte achtergrond met een zwart silhouet van een kat in het midden. Een ander alternatief is een oversteekbord met een kat erop of met de tekst 'Langzaam rijden - spelende katten'. 

Waarschuwing voor de kat

Een veelvoorkomend hondenbordje is het 'Waarschuwing voor de hond'-bordje. Dit bordje waarschuwt gasten die bang voor honden zijn. Er zijn ook veel mensen die bang zijn voor katten. Voor die mensen kun je een kattenbordje ophangen dat laat zien dat er katten in het huis wonen. 

Als ik weggelopen ben

Een heel handig kattenbordje is het kleine plaatje dat aan de halsband van de kat bevestigd wordt. Als de kat van huis wegloopt, kan degene die de kat vindt het nummer bellen dat op het plaatje staat, zodat de kat snel naar zijn eigen huis gebracht kan worden. 

Wat vinden onze klanten?