Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over welkomstbordjes

Welkomstborden hebben een uitnodigende functie, of het nu gaat om borden voor thuis, voor een bedrijf of voor een winkel. Een welkomstbord moet persoonlijk zijn en gasten of klanten op een warme manier welkom heten. Veel mensen kiezen ervoor om alleen 'Welkom' op het welkomstbord te zetten, maar door met meer informatie op het bord te zetten, wordt het nog persoonlijker.

In een zakelijke situatie kan het goed zijn om meer informatie op het bord te vermelden, zoals de bedrijfsnaam, de naam van de afdeling of de naam van de persoon die er werkt.

Welkomstborden - Verschillende teksten 

'Welkom' is genoeg om gasten zich thuis te laten voelen. Door meer informatie op het bord te zetten, wordt het nog persoonlijker. 

Naam, familie, werkzaamheden 

Het is veel leuker om verwelkomd te worden door een persoonlijk welkomstbord met 'Welkom bij tandarts J. Jansen', dan door een stijf 'Welkom' op een klein bordje. 

Thuis kun je ervoor kiezen om alleen 'Welkom' te schrijven of ook de naam van de familie of zowel je voor- als achternaam te vermelden. Zo wordt het bord persoonlijker en weten gasten zeker dat ze op de juiste plek zijn. 

Andere tekst 

Je kunt ook een uitnodigende spreuk op een welkomstbord zetten. Voorbeelden zijn 'Oost west, thuis best”, ”Hier wonen uitgeputte ouders en tevreden kinderen' of 'Goede vrienden zijn altijd welkom'. Je kunt ook het woord 'welkom' helemaal buiten beschouwing laten voor een nog unieker bord.

In restaurants zie je vaak welkomstborden met de tekst 'Welkom - gelieve hier te wachten, dan begeleiden we u naar uw tafel'. 

Installatie-instructies - Afstand van muur 

Wat vinden onze klanten?