Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over stalborden

Het bord dat vaak op een paardenbox te vinden is heet een stalbord of een stalplaat. Uiteraard mag de naam van het paard niet op het stalbord ontbreken, maar daarnaast zijn er een aantal opties. 

Sommigen zetten de geboortedatum van het paard en de afstamming op het bord. In dat geval wordt de naam van de vader eerst vermeld, aangegeven met een 'v'. Onder de naam van de vader wordt de naam van de moeder geschreven, aangegeven met een 'm'. Als het paard een halfbloed is, dan wordt ook vaak de naam van de vader van de moeder vermeld, aangegeven met 'mv'.

Wij bieden de mogelijkheid om je stalplaat eruit te laten zien zoals jij dat wilt: mooi, persoonlijk en goedkoop.

Stalbord - Paarden

Het paard is een zeer persoonlijk dier, dus ook het stalbord mag een persoonlijk tintje hebben. We bieden je de mogelijkheid om met behulp van heel veel verschillende combinaties een stalplaat te ontwerpen dat helemaal bij je paard past. Ontwerp ook meteen andere soorten borden voor in de stal, zodat de stal netjes blijft.

Ontwerp je eigen stalbord

Stalborden worden meestal gebruikt om de naam van het paard dat in de box staat te vermelden. Naast de naam wordt er ook vaak andere informatie op de stalplaat vermeld:

Geboortedatum

Op de meeste stalbordjes staat de geboortedatum van het paard, direct onder de naam. 

Afstamming

Vaak staat er een 'v' voor de naam van de vader en een 'm' voor de naam van de moeder. De naam van de vader wordt altijd als eerste genoemd. Soms staat ook de naam van de vader van de moeder op de stalplaat, dit wordt aangegeven met 'mv' voor zijn naam. 

Rassymbool

Je kunt ook het unieke rassymbool van het paardenras op het bord zetten.

Eigenaar

Als de naam van de eigenaar op het stalbordje staat, dan staat deze vaak onderaan, achter 'Eigenaar'.

Overige informatie

Overige informatie die op het bordje vermeld kan worden is bijvoorbeeld "Import Denemarken" (of een ander land) of "Onbekende afstamming".

Montage-instructies - Schroef met schroefdop 

Wat vinden onze klanten?