Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over boerderijborden

Boerderijborden kunnen klanten trekken, de berging aangeven of gasten welkom heten. Met de groeiende interesse voor lokale producten is het steeds belangrijker om een duidelijk bord bij je land te zetten waarop staat vermeld wat bezoekers kunnen kopen.

Boerderijbordjes kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden en dus kunnen ze ook op veel verschillende manieren ontworpen worden. Maak een eigen boerderijbordje en breng de juiste boodschap over aan je gasten.

Hoe een boerderijbord eruitziet en welke boodschap je erop zet hangt helemaal af van je eigen fantasie. Het is wel belangrijk dat het bord ontworpen wordt met de locatie en het doel in gedachten. Ontwerp je eigen boerderijbord - een aantal tips.

Ontwerp een persoonlijk boerderijbord

Verkoop van producten 

Het is steeds populairder geworden om lokaal geproduceerde of biologische producten direct van het land te verkopen. Ze zijn voedzamer, persoonlijker en niet te vergeten beter voor het milieu. Maak een boerderijbord met bijvoorbeeld de tekst 'Verse eieren' of 'Biologisch vlees' om voorbijgangers te trekken. 

Naam van de boerderij 

Een welkomstbord is altijd goed. Schrijf in dat geval naast 'Welkom' ook de naam van de boerderij, bijvoorbeeld 'Welkom op de boerderij van Familie Jansen'. Met een persoonlijk ontwerp kun je het juiste gevoel van de boerderij overbrengen. 

Wat de boerderij te bieden heeft

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten boerderijen. Op sommige boerderijen kun je paardrijden, maar er zijn ook kinderboerderijen of boerderijen waar je kunt overnachten, biologische producten kunt kopen of gewoon van de natuur kunt genieten. Met een boerderijbord kun je in die gevallen aan bezoekers duidelijk maken wat je aanbiedt en het daarmee voor hen interessanter maken.  

Orde creëren

Een speelhuisje, een timmerschuur, een houtschuurtje, een opslagruimte ... op een boerderij zijn veel gebouwen die een bordje kunnen gebruiken. Hou bij voorkeur dezelfde stijl aan als het bord met de naam van de boerderij, zo creëer je een eenheid.

Montage-instructies Schroef 

Wat vinden onze klanten?