Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over brievenbusstickers

Het hebben van een brievenbusstickers is zowel elegant als een duidelijke weergave voor de buitenwereld van wie er in het huis woont of aan wie de brievenbus toebehoort. Zo'n sticker is weliswaar geen verplichting voor krantenbezorgers of postbodes, maar vergemakkelijkt hun werk en zorgt ervoor dat de post op de juiste plek belandt. Bovendien is een naamplaatje voor de brievenbus een eerste gastvrij gebaar voor bezoekers.

Bij het kiezen van een sticker voor de brievenbus zijn er verschillende belangrijke aspecten om in gedachten te houden. Naast het kiezen van de kleur, vorm en het ontwerp is het goed om te kijken naar de meest voorkomende varianten van teksten die op brievenbussticker staan.

Hoe hoort een standaard brievenbusstickers eruit te zien?

Een brievenbussticker kan er op verschillende manieren uitzien en vervaardigd worden uit verschillende materialen, kleuren en vormen. Skyltmax biedt duurzame en weerbestendige stickers van graveerplastic en aluminium aan. Je kunt eenvoudig brievenbusstickers ontwerpen met de gewenste tekst en lay-out in de Skyltomat. Voor degenen die dat willen, is er de mogelijkheid om afbeeldingen of logo's aan het sticker toe te voegen.

Hoe monteer ik het beste een brievenbussticker?

Een eenvoudige en handige manier om het brievenbussticker te bevestigen, is met zelfklevende tape. Onze stickers van graveerplastic en aluminium kunnen worden besteld met een zelfklevende achterkant. De tape heeft een uitstekende kleefkracht en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zolang het oppervlak schoon, droog en vlak is. We bieden ook de mogelijkheid om het sticker vast te schroeven.

Wat vinden onze klanten?