Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over autobordjes

Veel bedrijven gebruiken autoborden om reclame voor hun werkzaamheden te maken. Particulieren hebben vaker persoonlijke, grappige bordjes in de auto.

Persoonlijke autobordjes kunnen verschillende functies hebben, zoals reclame maken, informatie verstrekken en weggebruikers aan het lachen maken. Deze bordjes worden meestal met zuignappen aan de binnenkant van de ruit bevestigd. Je kunt ook vinylbordjes bestellen die je aan de buitenkant van de auto kunt bevestigen of aan de binnen- of buitenkant van de ruit.

Ontwerp persoonlijke autobordjes

Het is wettelijk niet toegestaan om kentekenplaten te verwijderen of aan te passen. Wel heeft iedereen de volledige vrijheid om persoonlijke autobordjes aan de auto te bevestigen, zowel aan de binnen- als buitenkant.

Reclame op de auto

Met behulp van je auto kun je op een goedkope en effectieve manier reclame voor je bedrijf maken. Een van de opties is kunststof bordjes met zuignappen. Het beste effect bereik je echter met een vinyltekst op de carrosserie. Het voordeel van een vinyltekst ten opzichte van het overspuiten van de auto, is dat het een eenvoudige, voordelige en veelzijdige manier is om reclame te maken.

Als je reclame wilt maken met autoborden, dan is het belangrijk dat je een relatief grote tekst gebruikt en dat de naam van het bedrijf, de werkzaamheden en de contactgegevens duidelijk zichtbaar zijn.  

Grappige autoborden

Hier vind je autobordjes met humoristische teksten. Vaak zijn ze aan de achterruit bevestigd. Voorbeelden van tekst op die bordjes zijn: 'Als je dit kunt lezen dan rij je veel te dicht achter mij' of subtieler 'Sorry for driving so close in front of you'.

Te koop

Een eenvoudige manier om je auto te koop te zetten is een duidelijk autobordje aan de ruit bevestigen met daarop de tekst 'Te koop' met de prijs, je telefoonnummer en eventueel een e-mailadres.

Bevestigingsmethode - Vinylteksten

Wat vinden onze klanten?