Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Gevelbord voor je bedrijf

Een gevelbord, of geveldecoratie, is een uitstekende manier om buiten je stempel te drukken. De maat maakt niet uit. De functie van een gevelbord is om je bedrijfsnaam zichtbaar te maken voor passanten, bezoekers en leveranciers van heinde en verre. Kortom, een gevelbord maakt je geboje uniek - precies wat je nodig hebt voor je bedrijf.

In onze Bordenautomaat kunt je het perfecte gevelbord ontwerpen dat bij je en je wensen past. Hier kunt je zelf het materiaal, de tekst en motieven en de maat kiezen. De personalisatie zorgt ervoor dat het bord past bij het profiel van je bedrijf en voldoet aan de eisen en je toepassingsgebied. Onze gevelborden zijn UV-beschermd en bestand tegen weer en wind.

Voordat je je gevelborden bestelt, is het belangrijk om na te gaan of er een specifieke vergunning nodig is om gevelborden op te hangen. U kunt dit het beste bespreken met de vastgoedbeheerder, de eigenaar of het stadsbestuur.

Contourgesneden gevelborden

De contourgesneden gevelborden zijn een populaire manier om de aandacht te trekken. Contourgesneden borden kunnen worden gemaakt in maten van 15 mm tot 560 mm. De borden stellen je bedrijf in staat om een persoonlijk stempel op de gevel te drukken. Het materiaal bestaat uit plexiglas, dat kras- en UV-bestendig is en daardoor perfect geschikt is voor buitengebruik.

Gevelnummers

Gevelnummers zijn cijfers die aan de gevel zijn bevestigd en het huisnummer van het gebouw aangeven. Deze dienen goed zichtbaar aan het gebouw te worden bevestigd en zo contrastrijk mogelijk te zijn met de kleur van de gevel.

Hier kunt je onder andere kiezen tussen contourgefreesde borden en aluminium borden in de emailstijl, die vaak blauw en wit van kleur zijn. De borden kunnen met muurafstandhouders of schroeven aan de gevel worden bevestigd. Ben je op zoek naar eenvoudigere huisnummers, dan vindt u deze hier ook.

Aluminium gevelbord

Een gevelbord van aluminium als blikken bord is ook populair omdat het materiaal zowel duurzaam als weerbestendig is. Een aluminium bord kan ongeveer 7-10 jaar buiten worden gebruikt.

Omdat een gevelbord voor een bedrijf, winkel of pand zowel wind- als weerbestendig moet zijn, is dit materiaal een zeer goed alternatief. Onze aluminium metalen borden hebben een standaard materiaaldikte van 1,5 mm en zijn te bestellen in de maten 70 x 30 mm tot 2000 x 1200 mm.

Hoe bevestig je een schild met schroeven

Plexiglas gevelborden

Een bord van acryl of plexiglas is vaak relatief kleiner en bedoeld om een professionele indruk te wekken. Acrylborden kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en hebben een lange levensduur. Plexiglas borden worden vaak direct naast de ingang geplaatst zodat ze goed zichtbaar zijn. Het is een zeer goede variant als direct op de gevel een exclusieve indruk moet worden overgebracht.


Kunststof gevelsignalisatie

Wil je een kunststof gevelbord ontvangen, dan zijn er een aantal mogelijkheden om een persoonlijk bord te ontwerpen dat past bij je wensen. Ook zijn onze kunststof borden UV-bestendig en zowel wind- als weerbestendig. Het voordeel van kunststof borden is met name het lage gewicht en de vele verschillende bevestigingsmethoden waaruit gekozen kan worden.

Maak het zichtbaarder, eenvoudiger en duidelijker - gevelborden en gevelnummers of letters zijn tegenwoordig heel gewoon in de vastgoedsector. Met een geveldecor maak je het klanten, bezoekers en hulpdiensten gemakkelijk om de juiste ingang te vinden.

Montagemethoden – hoe je je gevelbord monteert

Welke bevestigingsmethode je moet gebruiken hangt helemaal af van wat voor soort gevelbord je wilt. Wij bieden onder andere zelfklevende tape, muurafstandhouders en schroeven met of zonder schroefdop aan.

Voor vragen over het bevestigen van je gevelbord kunt je per e-mail contact opnemen met onze klantenservice.

Vraag een offerte aan voor een gevelbord

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en kosten van je persoonlijke gevelbord, dan kunt u ons vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. We zijn flexibel en oplossingsgericht. Je ontvangt je offerte binnen één werkdag na het aanvragen van de offerte per e-mail.

Een offerte aanvragen

Wat vinden onze klanten?