Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over koelkastmagneten

Geef je huis een persoonlijke touch met zelf ontworpen koelkastmagneten. In de Bordenautomaat ontwerp je eenvoudig een persoonlijke koelkastmagneet in een kleur, vorm en maat naar keuze. Upload een foto of zet er een eigen boodschap, citaat, gezegde of andere tekst op. Magneten voor op de koelkast zijn om veel redenen een goed idee.

Ze zijn heel handig om roosters, boodschappenlijstjes, geheugensteuntjes en foto's mee op de koelkast te hangen. Ook zijn ze een leuk detail in je interieur.

In onze Bordenautomaat kun je koelkastmagneten naar wens vormgeven. Wil je een ronde, vierkante of puntige koelkastmagneet? Een blauwe, rode of gele magneet? Op de ontwerppagina beschik je over allerlei opties om precies de magneet te maken die jij wilt. Ontwerp een magneet met een tekst naar keuze of bijvoorbeeld met een smiley. Of wat dacht je van een magneet met de tekst "Niet vergeten" of "Boodschappen"? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Koelkastmagneten van de beste kwaliteit

Onze sterke magneetbordjes bestaan uit een geheel bedekkende magneet en hebben een digitale kleurenprint. De magneet heeft een matte afwerking met uv-bescherming en is 0,6 mm dik. Je kunt magneten bestellen van minimaal 10 x 30 mm en maximaal 900 x 1500 mm. Bevestig de magneet op een schoon, droog en glad oppervlak, zodat de magneet zo goed mogelijk blijft zitten.

Wat vinden onze klanten?