Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over huisnummerbordjes

Wil je een huisnummerbordje ophangen of wil je een bestaand bordje vervangen? Met een huisnummerbord weten je gasten en de postbode waar ze moeten aanbellen. Versier je huis met een mooi huisnummerbordje dat je op de gevel, de deur of de brievenbus bevestigt.

Huisnummerbordjes zelf ontwerpen

Een bord met het huisnummer is ongetwijfeld het meest voorkomende bord. Deze borden worden ook wel gevelborden genoemd omdat ze op de gevel worden gemonteerd.

Huisnummer op de gevel

Een bordje met het huisnummer en de namen van de bewoners op de gevel van jouw huis is niet alleen handig voor bezoekers, het geeft ook een persoonlijk tintje aan jouw huis. Een huisnummerbord moet goed zichtbaar zijn. Daarom is het belangrijk om een grootte en kleur te kiezen die ervoor zorgen dat het bord ook van veraf goed te zien is.

Sommige mensen geven de voorkeur aan zwart-witte huisnummerborden, anderen kiezen voor een grijs, groen of blauw bordje. Huisnummerbordjes in de stijl van emaille borden worden meestal besteld met een blauwe achtergrond en witte cijfers, vaak in een klassieke stijl met een lijst rondom.

Wij bieden duurzame, stevige en weerbestendige huisnummerbordjes zoals aluminium huisnummerbordjes, plastic huisnummerbordjes, messing huisnummerbordjes en acryl huisnummerbordjes. In de bordenautomaat kun je je bord helemaal op maat maken om je huis een persoonlijk tintje te geven. Huisnummerbordjes kunnen met schroeven of afstandhouders op de gevel of muur bevestigd worden.

Huisnummerbord voor op de deur

Bevestig een fraai huisnummerbordje op de deur! Bij ons ontwerp je zelf een bordje dat helemaal aan jouw wensen voldoet. We hebben borden in verschillende prijsklassen en materialen, zodat er zeker iets voor je tussen zit. Als je op zoek bent naar een mooie, voordelige en duurzame oplossing, kies je voor een plastic bordje met een gegraveerd huisnummer.

Zoek je een exclusiever bordje, kies dan voor bordjes van glanzend messing in verschillende maten, waarbij de tekst en een eventuele afbeelding direct op het bordje worden gedrukt

Montage-instructies Schroef 

Wat vinden onze klanten?