Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over huisnummerbordjes

Wil je een huisnummerbordje ophangen of wil je een bestaand bordje vervangen? Met een huisnummerbord weten je gasten en de postbode waar ze moeten aanbellen. Versier je huis met een mooi huisnummerbordje dat je op de gevel, de deur of de brievenbus bevestigt.

Huisnummerbordjes zelf ontwerpen

Een bordje dat het huisnummer aangeeft is zonder twijfel het meest voorkomende nummerbordje. Deze bordjes worden ook wel gevelbordjes genoemd, omdat ze op de gevel worden gemonteerd.

Huisnummer op de gevel

Een bordje met het huisnummer en de namen van de bewoners op de gevel van je huis is niet alleen handig voor bezoekers, het geeft je huis ook een persoonlijk tintje. Een huisnummerbordje moet goed zichtbaar zijn. Daarom is het belangrijk om voor een formaat en kleur te kiezen die ervoor zorgen dat het bordje ook van veraf goed te zien is. 

Sommige mensen geven de voorkeur aan zwart-witte huisnummerborden, anderen kiezen voor een grijs, groen of blauw bordje. Huisnummerbordjes van email worden meestal besteld met een blauwe achtergrond en witte cijfers, vaak in een klassieke stijl met een lijst rondom.

Wij bieden duurzame, stevige en weerbestendige huisnummerbordjes van aluminium, plastic, messing en acryl. In de Bordenautomaat kun je je bord helemaal op maat maken om je huis een persoonlijk tintje te geven. Huisnummerbordjes kunnen met schroeven of afstandhouders op de gevel of muur bevestigd worden.

Huisnummerbord voor op de deur

Bevestig een fraai huisnummerbordje op de deur! Bij ons ontwerp je zelf een bordje dat helemaal aan jouw wensen voldoet. We hebben borden in verschillende prijsklassen en materialen, zodat er zeker iets voor je tussen zit. Als je op zoek bent naar een mooie, voordelige en duurzame oplossing, kies je voor een plastic bordje met een gegraveerd huisnummer.

Zoek je een exclusiever bordje, kies dan voor bordjes van glanzend messing in verschillende maten, waarbij de tekst en een eventuele afbeelding direct op het bordje worden gedrukt.

Montage-instructies Schroef 

Wat vinden onze klanten?