Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over naambordjes

Een naambord voor op de gevel of de deur is altijd een goede keus! De voordelen van een naambordje voor de voordeur zijn eindeloos. Het is een uitstekende manier om jouw huis aantrekkelijker te maken, en het kan je ook helpen om georganiseerd te blijven. Een naambordje aan de voordeur kan worden gebruikt om de naam van jouw gezin, jouw adres en jouw huisnummer weer te geven.

Als je op zoek bent naar een naambordje voor de voordeur, zijn er veel verschillende soorten en stijlen om uit te kiezen. Je kunt naamplaten vinden van messing, roestvrij staal of zelfs hout. Er zijn ook veel verschillende maten en vormen om uit te kiezen. Je kunt naamborden vinden die ovaal, rechthoekig of zelfs vierkant zijn.

Naambordjes zelf maken – duizenden ontwerpmogelijkheden

In onze Bordenautomaat kun je zelf je eigen naambordje maken voor op de deur. Je kunt dit doen precies zoals jij het wil. Bij ons maak je een naambordje helemaal naar jouw wensen, want de Bordenautomaat biedt duizenden ontwerpmogelijkheden! Hierdoor zal er niemand anders zijn die hetzelfde naambordje heeft waardoor je naambordje altijd uniek is!

Veel mensen geven de voorkeur aan een kleiner naambordje voor op de gevel of de deur met een tekst zoals 'Welkom bij familie ...' of 'Hier woont familie ...'. Anderen kiezen voor een groot naambordje met bijvoorbeeld de voor- en achternaam, de straatnaam en het huisnummer.

Naambordjes van acryl, messing of aluminium zijn duurzame, bestendige materialen die ideaal zijn voor buiten. Ze kunnen eenvoudig op de gevel gemonteerd worden, bijvoorbeeld met afstandhouders of schroeven. Ben je op zoek naar een naambordje voor buiten, dan raden we aan om houten of kunststof (Forex) naambordjes voor op de deur te laten bedrukken.

Naambordjes met gravure of digitale print?

Bestel naambordjes voor de gevel met een gravure of met een digitale print. Met een mooi gegraveerd naambordje bij de deur krijgt je huis een persoonlijke uitstraling. Onze naambordjes van kunststof laminaat worden met een laser gegraveerd, wat de naambordjes een stijlvolle uitstraling geeft.

Wat vinden onze klanten?