Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over naambordjes

Ben je op zoek naar een naambord voor op de gevel of de deur? Bij ons vind je naambordjes die aan al je wensen voldoen! Ontwerp een persoonlijk naambordje van hoogwaardig materiaal zoals kunststof, plexiglas, hout, messing of aluminium.

Een naambordje voor de deur kan er op veel verschillende manieren uitzien, afhankelijk van de deur of de gevel waarop het naambordje geplaatst moet worden. Bij ons kun je uit verschillende materialen, maten, kleuren, vormen en bevestigingsmethoden kiezen.

Naambordjes zelf maken – duizenden ontwerpmogelijkheden

In onze Bordenautomaat kun je zelf je eigen naambordje voor op de deur ontwerpen, precies zoals jij het wil. Bij ons maak je een naambordje helemaal naar jouw wensen, want de Bordenautomaat biedt duizenden ontwerpmogelijkheden! Er zal niemand anders zijn die hetzelfde naambordje heeft! 

Veel mensen geven de voorkeur aan een kleiner naambordje voor op de gevel of de deur met een tekst zoals 'Welkom bij familie ...' of 'Hier woont familie ...'. Anderen kiezen voor een groter naambordje met bijvoorbeeld de voor- en achternaam, de straatnaam en het huisnummer. 
 
Naambordjes van plexiglas, messing of aluminium zijn duurzame, bestendige materialen die ideaal zijn voor buiten. Ze kunnen eenvoudig op de gevel gemonteerd worden, bijvoorbeeld met afstandhouders of schroeven. Ben je op zoek naar een naambordje voor buiten, dan raden we aan om houten of kunststof (Forex) naambordjes voor op de deur te laten bedrukken.

Naambordjes met gravure of digitale print?

Bestel naambordjes voor de gevel met een gravure of met een digitale print. Met een mooi gegraveerd naambordje bij de deur krijgt je huis een persoonlijke uitstraling. Onze naambordjes van kunststof laminaat worden met een laser gegraveerd, wat de naambordjes een stijlvolle uitstraling geeft.

Onze bedrukte naambordjes met een digitale print krijgen een glanzende afwerking. Onze naambordjes van messing worden mooi afgewerkt met een laklaag. De materialen zijn met zorg uitgekozen en zijn van hoge kwaliteit.

Wat vinden onze klanten?