Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Meer informatie over buitenborden

Onze buitenborden zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en afmetingen. Ze zijn perfect voor het kenbaar maken van je merk, om mensen te informeren of ter decoratie van de gevel of een ander oppervlak buiten.

Ontwerp een persoonlijk buitenbord voor op je huis, de bar, het restaurant of de tuin. Onze bordendeskundigen helpen je graag, maar je kunt ook zelf aan de slag in onze Bordenautomaat. Onze buitenborden zijn duurzaam en weerbestendig. Maak een keuze uit verschillende materialen.

Wat is het beste materiaal voor buitenborden?

We hebben een groot aanbod van materialen die bestand zijn tegen wind, regen en kou.

Metalen borden voor buiten

Onze hoogwaardige metalen borden zijn duurzaam en weerbestendig, perfect voor gebruik buiten. Ze zijn gemaakt van aluminium en gaan buiten ongeveer 10 jaar mee. De aluminium borden voor buiten kunnen ook in een reflecterende uitvoering worden besteld.

Acrylborden voor buiten

De acrylborden, of plexiglazen borden, gaan ook ongeveer 10 jaar mee en worden vaak gebruikt als gevelbord naast de ingang. Voor de acrylborden maken we gebruik van een digitale printtechniek. De acrylborden geven je bedrijf een professionele, stijlvolle uitstraling.

Plastic buitenborden

Als je op zoek bent naar plastic borden voor buiten, raden wij onze gegraveerde plastic borden aan. Ze hebben buiten een levensduur van tot 10 jaar en zijn gemaakt van een dubbele laag plastic. De tekst en de afbeelding worden gegraveerd met een laser, waardoor de onderste laag zichtbaar wordt: de onderste laag wordt de kleur van de tekst en/of afbeelding. We bieden ook plastic borden met print, maar deze raden we niet aan voor gebruik buiten.

Letterborden voor buiten

Letterborden voor buiten kunnen zowel vinylteksten als contourgesneden teksten zijn. Een vinyltekst kan op een auto, ruit of wand bevestigd worden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is uv-bestendig en gaat buiten ongeveer 10 jaar mee.

Onze contourgesneden borden zijn gemaakt van acryl (PMMA) en gaan ook ongeveer 10 jaar mee. Ze hebben een zelfklevende achterkant voor montage op een gladde, droge en schone ondergrond. Het tape heeft een sterk hechtend vermogen en de borden zijn van stabiel uv- en krasbestendig materiaal. Ideaal voor gevels.

Grappige borden voor buiten

Kies een van onze duurzame materialen om je eigen grappige buitenbord te ontwerpen. Bestel een bord voor de bar, een bordje voor bij de deur, een informatiebord of iets om een lach op het gezicht van je gasten te toveren.

Wij staan voor je klaar

Ben je op zoek naar een buitenbord voor jouw bedrijf? Neem contact op met onze bordendeskundigen voor het ontwerpen van een duurzaam en mooi bord voor buiten dat aan jouw wensen voldoet. Je kunt ook een offerte aanvragen. Als je geen contact met ons wilt opnemen, kun je zelf aan de slag gaan met onze Bordenautomaat om je eigen bord te ontwerpen met een materiaal, maat, kleur, tekst en afbeelding naar keuze. Veel succes!

Wat vinden onze klanten?