Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over hondenborden

Er zijn verschillende soorten hondenbordjes. Om te beginnen zijn er naamplaatjes voor aan de hondenhalsband.

Sommige hondenbaasjes zijn op zoek naar bordjes die informatie geven aan vreemden, bijvoorbeeld een 'Pas op voor de hond'-bord of een 'verboden honden uit te laten'-bordje.

We hebben een groot aanbod van hondenbordjes en natuurlijk kun je de tekst, het materiaal en het ontwerp aan jouw wensen aanpassen. 

Je hond is je beste vriend en een van de meest voorkomende huisdieren. Naast dat ze voor gezelschap zorgen kunnen ze met andere dingen helpen. De hond kan een hulpmiddel zijn op het gebied van bewaking en opsporing of een blindengeleidehond zijn. In ons brede aanbod hondenborden vind je voor elke situatie een geschikt bordje.

'Pas op voor de hond' of 'Hier waak ik'?

Een klassiek bordje is 'Pas op voor de hond'. Dit hondenbordje kan als waarschuwing dienen voor bezoekers, maar kan ook eventuele inbrekers afschrikken.  Als je een persoonlijkere en vriendelijkere versie van 'Pas op voor de hond' wilt, kun je kiezen voor de tekst 'Pas op voor onze lieve hond'. Zo'n bordje is misschien niet even afschrikwekkend, maar wel duidelijk genoeg om mensen die bang zijn voor honden extra voorzichtig te laten zijn als ze binnenkomen.

Een hondenbordje met het tegenovergestelde effect is een naambordje voor de hond. Zo'n bordje wordt aan de kennel of aan het hondenhok bevestigd en heten gasten welkom in het domein van de hond. Hoe wil je dat (genodigde of ongenodigde) gasten de hond zien? Gebruik dat als uitgangspunt bij het ontwerpen van je eigen hondenbord. 

Montage-instructies Schroef 

Wat vinden onze klanten?