Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Pas op voor de hond borden

Waarschuw de buren voor uw hond, of waarschuw voor de hond van de buren! We hebben pas-op-voor-de-hond-borden voor iedereen die een hond heeft!

Handig voor als u wilt dat uw bezoekers voorzichtig zijn als ze binnenkomen, of als u ongenode gasten weg wilt houden.

Bevestiging Tape 

De hond is de beste vriend van de mens en een van de meest voorkomende huisdieren in het land. Naast gezelschap te bieden, kan een hond een breed scala aan taken uitvoeren. De hond kan dienen als hulpmiddel voor alles, van bewaking en het volgen van sporen tot het zijn van een geleidehond voor mensen met een visuele beperking. Een uitgebreid assortiment hondenborden kan elke unieke situatie aanvullen.

Een klassiek bord is "Pas op voor de hond". Dit hondenbord kan dienen als waarschuwing voor gasten, maar ook als een signaal naar potentiële inbrekers dat er een hond het huis bewaakt. Als je een persoonlijkere en zachtere "Pas op voor de hond"-bord wilt creëren, kun je de tekst "Pas op voor de Charmante Hond" kiezen. Zo'n bord is misschien niet zo afschrikwekkend, maar wel duidelijk genoeg voor mensen die bang zijn voor honden om extra voorzichtig te zijn bij binnenkomst.

Een hondenbord dat het tegenovergestelde effect heeft, is een naamplaatje voor de hond. Deze worden aan de hondenren of hondenhok gemonteerd en verwelkomen gasten bij het huis van de hond. Hoe wil je dat gasten (welkom en ongewenst) de hond waarnemen? Ontwerp je hondenbord op basis hiervan.

We bieden een ruim assortiment hondenborden aan en uiteraard kunnen ze worden aangepast qua tekst, materiaal en ontwerp.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer informatie wilt via info@bordenmax.nl.

Wat vinden onze klanten?