Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over informatieborden

Wil je iets duidelijk aangeven, de omgeving ergens over informeren of verschillende afdelingen van een bedrijf duidelijk markeren? In zulke gevallen zijn informatieborden heel geschikt.

Informatieborden, ook wel publicatieborden genoemd, worden namelijk gebruikt om informatie te geven, ongeacht wat, wanneer of hoe die gegeven moet worden. Het is belangrijk dat die borden duidelijk en makkelijk te begrijpen zijn.

Er zijn verschillende soorten informatieborden die in veel verschillende situaties gebruikt kunnen worden. Een plek voor het vuilnis kan worden gemarkeerd of klanten kunnen op de hoogte gebracht worden van de openingstijden van de winkel of van een evenement.  

Informatiebord - Voorbeelden

Wat is het?

Veel informatieborden maken duidelijk wat er op een bepaalde plek moet staan of wat iets bevat. Deze bordjes scheppen orde en zijn makkelijk voor personeel en klanten. 

Waar is het?

De informatie op deze bordjes laten zien waar iets is. Dat kan de hoofdingang zijn, het toilet of een bepaalde afdeling van een bedrijf. De informatie op deze bordjes wijst de weg. 

Wanneer is het?

Zo'n bordje is belangrijk voor bezoekers en geeft bijvoorbeeld de openingstijden weer of de aanvangstijd van een concert. 

Informatie

Een van de meest klassieke informatieborden is het soort dat aangeeft waar er meer informatie gegeven wordt. Zulke verwijsborden of bewijzeringsborden herken je aan de vierkante vorm met een zwarte 'i' op een witte achtergrond. Soms zijn de bordjes blauw met een witte 'i'. Bij grote bijeenkomsten of op andere plekken met informatieborden kunnen zulke bordjes worden geplaatst om deze informatieve borden aan te wijzen.  Bij ons kun je zo’n aanduidingbord laten maken.

Bevestiging Tape 

Wat vinden onze klanten?