Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Lees meer.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Kantoorborden

Ontwerp je eigen kantoorbord met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden.

Tevredenheidsgarantie
Lage prijzen
Snelle levering
Eenvoudige bestelling
Wij compenseren het klimaat!

Op een kantoor kunnen veel verschillende borden voorkomen. Zulke borden zorgen voor een geordend magazijn, laten zien wie waar werkt of wijzen de weg naar de vergaderruimte. Kantoorborden kunnen dus veel verschillende functies hebben. Het enige waar je aan moet denken is om borden die een soortgelijke boodschap hebben in dezelfde stijl te ontwerpen.

Populaire voorbeelden

Created with Fabric.js 1.7.17

Plastic borden gravure

80 x 80 mm

€9.92

Created with Fabric.js 3.6.3

Acryl borden

250 x 60 mm

€44.19

Created with Fabric.js 1.7.22 Anna Green CEO

Plastic borden gravure

203 x 38 mm

€20.53

Created with Fabric.js 3.4.0

Plastic borden gravure

203 x 30 mm

€21.53

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Kantoorborden

Een kantoorbord kan informeren, de weg wijzen of iets markeren. Welke bordjes er nodig zijn hangt af van de werkzaamheden op het kantoor.

Kantoorborden – Een paar voorbeelden

De juiste persoon

De meeste mensen die op een kantoor werken hebben een naambordje bij de deur. Deze bordjes laten soms alleen de naam zien, maar ook de functie van de medewerker of de afdeling kan op zo'n bord vermeld zijn.

De juiste weg

Het is belangrijk om in grote kantoorgebouwen kantoorbordjes te gebruiken om gasten en het personeel de weg te wijzen. De meest voorkomende borden in deze categorie zijn onder andere bordjes die de receptie en het toilet aanduiden. Ook de weg naar de verschillende afdelingen van het bedrijf moet aangegeven worden.

Juist geluidsniveau

Tijdens vergaderingen en sollicitatiegesprekken is het belangrijk dat de mensen die zich buiten de vergaderruimte begeven niet te veel geluid maken. Een bordje met daarop de boodschap 'Niet storen' is daarom onmisbaar bij ruimtes waar belangrijke vergaderingen worden gehouden, zodat ze zo nodig aan de buitenkant van de deur gehangen kunnen worden.

Alles op de juiste plaats

Veel mensen associëren bordjes die aangeven waar wat moet liggen met grote magazijnen. Het kan echter ook in kleine kantoorruimtes onoverzichtelijk worden. Ontwerp een eenvoudig, duidelijk kantoorbordje voor elk artikel in de kast, zodat iedereen weet waar welk voorwerp moet liggen. Zo ontstaat er bijna automatisch een geordende opslag en dat wordt door iedereen erg gewaardeerd.

Wat vinden onze klanten?